به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، داریوش دیودیده، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد، امروز(6آذر) در بازدید از کارخانه پتروشیمی و سیمان سپو دهدشت، گفت: سازمان صنعت و معدن دست یاری به سوی همه کسانی که به طرق مختلف توان کمک به حوزه تولید، صادرات و بازار را دارند، دراز میکند و در این سازمان به روی همه صاحبان علم و تجربه باز است.
دیودیده با بیان اینکه شناسایی مشکلات و آسیب های حوزه کاری، اولویت نخست این سازمان است، افزود: تلاش خواهم کرد تا ارتباط این سازمان با جامعه دانشگاهی، ائمه جمعه و جماعات، خیرین، تجار، صنعتگران و تولیدکنندگان بیش از گذشته شود.
وی تصریح کرد: بدون شک اگر تولید در این استان پشتوانه ای نداشته باشد دسترسی به اهداف پیش بینی شده در افق اقتصاد این استان و کشور میسر نخواهد بود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد بیان داشت: روند توسعه کشور در سطح کلان از تلاش ها و میزان پیشرفت استان ها تبعیت میکند و هر چه تولید و صادرات در گوشه و کنار کشور زیاد شود به تبع شاخص های توسعه در سطح کلان نیز رشد چشمگیری خواهد یافت.
دیودیده، حضور تشکل ها، انجمن ها و مشارکت های مردمی در بدنه سازمان را اولویت بعدی خود خواند و بیان کرد: بدون این اهرم ها و مشارکت بخش خصوصی به هیچ هدفی نخواهیم رسید.
وی به وضعیت خاص کشور در برابر تحریم ها و تهدیدها اشاره کرد و یادآور شد: بازار و مسائل مربوط به آن از اهمیت خاصی برخوردار است که سعی می کنیم با افزایش حضور کارشناسان این سازمان در سطح بازار، کنترل قابل قبولی را بر آن داشته باشیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: با تمام توان پیگیر رفع مشکلات پتروشیمی و سیمان سپو دهدشت خواهم بود.
دیودیده گفت: کارخانه سیمان سپو بر اساس آخرین تکنولوژى پیشرفته اروپا در صنایع سیمان و با سرمایه گذارى بالغ بر 350 میلیارد ریال و اعتبارات ارزی 23 میلیون یورو است.
وی بیان داشت: این پروژه در زمینى به مساحت80 هکتار احداث خواهد شد که در فاز اول با تولید 3300 تن در روز، به طور مستقیم براى 450 نفر اشتغال مستقیم و حدود 2 هزار نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال ایجاد خواهد کرد.
دیودیده تصریح کرد: محصول تولیدى این کارخانه سیمان خاکسترى (انواع تیپ پرتلند) خواهد بود که علاوه بر پوشش بخشى از نیازهاى داخلى کشور (سدسازى، ساختمان سازى، پروژههاى عمرانى)، صادرات آن به بازارهاى خارجى با توجه به نزدیکى کارخانه به بنادر جنوبى (200 کیلومترى شمال بندر امام (ره) ) از اهداف اصلى سرمایه گذاران است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: پتروشیمی دهدشت از سال 85 کلنگ زنی و علیرغم تمامی فعالیت های صورت گرفته، متأسفانه تاکنون این پروژه پیشرفت فیزیکی خوبی نداشته است.
دیودیده پرداخت نشدن تسهیلات بانکی از سوی بانک های عامل را مهم ترین دلیل کندی در روند پیشرفت فیزیکی پتروشیمی کهگیلویه دانست.
پایان پیام/
نظر شما