به گزارش خبرگزاری شبستان از تهران، عباسعلی مصرزاده، معاون مهندسی و توسعه شرکت فاضلاب تهران، در جمع خبرنگاران اظهارداشت: تامین بخش عمده سرمایه گذاری در پروژه فاضلاب تهران از منابع داخلی نشان دهنده آن است که از این منابع به نحو مطلوب استفاده شده و موجب تسریع در روند احداث شبکه شده است.
وی ادامه داد: چنانچه این روند رو به رشد ادامه داشته باشد، پیش بینی می شود احداث شبکه فاضلاب تا 6 سال آینده به اتمام برسد و تهران تحت پوشش فاضلاب قرار گیرد.
مصرزاده با بیان اینکه طرح فاضلاب تهران بزرگ ترین طرح زیست محیطی تهران و بلکه ایران است، گفت: این طرح در جلوگیری از آلودگی آب های زیرزمینی نقش بسزایی دارد.
مصرزاده ادامه داد: برای اتمام سیستم فاضلاب در شهر تهران نیاز به 9 هزار کیلومتر شبکه جمع آوری فاضلاب داریم تا کل شهر را تحت پوشش قرار دهد که تاکنون چهار هزار و 200کیلومتر آن انجام شده است.
وی گفت: سعی بر این است با تلاش هایی که به انجام می رسانیم تا پایان سال جاری میزان احداث شبکه جمع آوری فاضلاب را به چهار هزار و 500 کیلومتر افزایش دهیم، به ین ترتیب 50 درصد عملیات احداث سیستم فاضلاب تهران اجرا و 50 درصد انشعابات نیز وصل می شود.
معاون مهندسی و توسعه شرکت فاضلاب تهران گفت: با اجرا شدن سیستم فاضلاب سالانه 800 میلیون مترمکعب آب تصفیه شده به چرخه طبیعت باز خواهد گشت که از این آب برای مصارف کشاورزی و فضای سبز می توان بهره گرفت.
مصرزاده افزود: با توجه به کمبود آب که در آینده بیشتر هم خواهد شد، تسریع در بهره برداری از شبکه فاضلاب تهران تاثیر بسزایی در تامین آب دارد.
طرح مقدماتی فاضلاب تهران بر اساس برنامه عمرانی سازمان ملل متحد از سال 1350 شروع و در سال 1353 کار مطالعاتی آن آغاز شد.
در دوران انقلاب این طرح مسکوت ماند و با پیروزی انقلاب اسلامی کار مطالعات جدید آن مجدد از سال 1364 آغاز و در سال 1372 کار احداث فاضلاب در تهران شروع شد.
پایان پیام/
نظر شما