ابوطالب صادق دقيقي در گفتگو با خبرنگار انجمن سينماي جوان عنوان داشت: سطح فيلمهاي راه يافته به جشنواره امسال باعث تعجب من شده است که البته برنامه ريزي هاي جديد انجمن سينماي جوان را نمي توان بي تاثير دانست. حضور مشاوران سينمايي در کنار انجمن سينماي جوان مي تواند سينماگران کوتاه کشور را به ارتقا برساند.
وي اظهار داشت: من تابه حال تدوين تله فيلم را انجام داده ام، اما براي عضويت در انجمن هاي مختلف با مشکلات فراواني روبرو شده ام. مشکل بسياري از جوانان فيلمساز عدم حمايت ارگانها و سازمانهاي متفاوت است.
ابوطالب صادق دقيقي با اشاره به تاسيس انجمن صنفي شرکتها و موسسات سمعي و بصري خاطرنشان کرد: اين موسسه درصدد است با بازگشايي "خانه ويديو" هنرمنداني که در عرصه ويديو فعاليت دارند را در يک انجمن گردهم بياورد که مديريت اين انجمن به عهده حبيب الله ياري است.
ابوطالب صادق دقيقي با اشاره به قالب در سينماي مستند بيان کرد: براي سينماي مستند نمي توان قالب تعريف کرد. اگر براي اين سينما محدوده خاصي تعريف کنيم، مانع از پيشرفت و ارتقاي سينماي مستند مي شود.
وي در ادامه با اشاره به فيلم مستند "سهام، دختر هويزه" عنوان داشت: ابتدا سعي داشتم با کم کردن رنگ فيلم، فضاي فيلم را به زمان جنگ نزديک کنم اما در جشنواره هاي مختلف به بي رنگي متهم شد اما در اين جشنواره فيلم را به صورت رنگي ارسال کردم. قسمتهاي زيادي از فيلم به صورت کامپوزيت کار شده است و انيميشن بخش عمده اي از فيلم را به خود اختصاص داده است
وي در پايان با اشاره به داستان فيلم گفت: تا به حال فيلمهاي دفاع مقدس به چهره هاي سرشناس جنگ پرداخته است که همين امر گروه ما را به ساخت فيلم در مورد شهيدان دانش آموز ترغيب کرد. در ايران 36 هزار شهيد دانش آموز داريم که کمتر به آنان پرداخت شده است.
گفتني است اين کارگردان با دو فيلم "سهام، دختر هويزه" و "اذان شهادت" در بيست و هفتمين جشنواره فيلم کوتاه تهران حضور دارد.
پايان پيام/
نظر شما