به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، نمایندگان کشاورزان استان در این نشست موارد مختلفی همچون نصب کنتورهای هوشمند برق، بیمه محصولات، بیمه تامین اجتماعی و سوخت ادوات کشاورزی را به عنوان بخشی از مشکلات کشاورزان مطرح کرد.
براساس این گزارش، موانع موجود در زمینه خرید و جمع آوری مرغ های مازاد، نیازسنجی نشدن واردات مرغ و شفاف نبودن صادرات آن، فقدان تشکل های قوی استانی و ملی در زمینه صنعت دام و طیور، اجرای طرح ساماندهی دام و طیور توسط دولت، رکود و بی انگیزگی شرکت های تعاونی و اتحادیه های تولیدی، اختصاص نیافتن 30 درصد درآمد یارانه ها به بخش صنعت و کشاورزی و رکود طرح بهسنه سازی هدفمندی یارانه ها و هدفمند سازی سوخت برخی از مشکلاتی وبدند که نماینده مرغداران استان به آنها اشاره کرد.
همچنین نماینده دامداران استان گلستان نیز مواردی همچون سوددهی پایین، فقدان نقدینگی، قوانین دست و پاگیر، مشارکت ندادن دامداران در تصمیم گیری های مربوط به این بخش، طولانی بودن بازدهی و سرمایه بر بودن را به عنوان مشکلات بخش دامداری برشمرد.
برپایه این گزارش نماینده فعالان بخش شیلات نیز موانع موجود در تامین آب، مشکلات زیست محیطی، بدهی های بانکی و وثیقه های سنگین بانک برای اعطای تسهیلات و نماینده شرکت های تعاونی خورد زنان نیز فقدان اتحادیه های قوی در امور تولیدی زنان، حمایت نشدن از صندوق زنان خورد، توجیه اقتصادی نداشتن برخی از طرح های مشاغل خانگی و فقدان متولی خاص در امور زنان فعال در بخش کشاورزی را به عنوان مشکلات این بخش ها بیان کردند.
در پایان جلسه مقرر شد برای یافتن راهکارهای لازم در زمینه تامین سوخت کشاورزان، نمایندگان این بخش با مسئولان شرکت پخش فرآورده های نفتی در روز دوشنبه (6 آذر) و برای رایزنی و یافتن راهکارهای لازم برای رفع مشکلات مربوط به بخش آب نیز جلسه کمیته آب استان با حضور نمایندگان بخش کشاورزی در روز دوازدهم آذر تشکیل شود.
گفتنی است، در این نشست معاون برنامه ریزی استانداری، رئیس، معاونین و مدیران ستادی سازمان جهاد کشاورزی، مدیرعامل شرکت پخش فرآورده های نفتی، مدیران کل شیلات، منابع طبیعی و دامپزشکی و معاونین سازمان صنعت، معدن و تجارت، شرکت برق، آب منطقه ای و اداره کل راه و شهرسازی و تامین اجتماعی استان گلستان حضور داشتند.
پایان پیام/
نظر شما