رجبعلی برزویی، معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با اعلام این خبر افزود: رشته کاردانی فنی ربات با هدف تربیت نیروی انسانی ماهر برای نگهداری و تعمیر ربات های خطوط تولید و صنعتی تدوین و تصویب شد.
برزویی افزود: از جمله قابلیت ها و توانمندی های فنی فارغ التحصیلان این دوره می توان به مواردی چون تعمیر و برنامه نویسی بازوهای صنعتی، استفاده و به کارگیری ربات های خطوط تولید، نگهداری و برنامه نویسی ربات های خطوط تولید و عیب یابی و تعمیر بازوهای فعال در خطوط تولید اشاره کرد.
معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی تصریح کرد: با توجه به توانمندی های اشاره شده، فارغ التحصیلان این دوره می توانند مشاغلی چون تکنیسین تعمیر و نگهداری ربات را احراز نمایند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، برزویی در ادامه اظهارکرد: برخی از دروس تخصصی این دوره شامل الکترونیک قدرت و محرکه ها و آزمایشگاه آن، میکرو کامپیوترها و آزمایشگاه آن، رباتیک، آزمایشگاه رباتیک، کارگاه کنترل ربات، سنسورهای ربات و آزمایشگاه آن، کاربرد ربات در اتوماسیون می باشد که در کنار سایر دروس پایه به همراه 512 ساعت آموزش محیط کار شامل کاربینی و کارورزی دستیابی به توانمندی های فوق را فراهم می نماید.
پایان پیام/
نظر شما