جعفر بای، رئیس اداره اجتماعی و مدیریت افکار عمومی معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در گفتگو با خبرنگار شبستان اظهار داشت: پهلوان سرا محلی در جهت ترویج جوانمردی، رادمردی و تقویت غیرت و فتوت و محلی در جهت گسترش روحیه معنویت و عبودیت و اظهار مودت و ارادت به اهل بیت، مکانی برای بروز و ظهور سجایای اخلاق انسانی و محل ترویج مبارزه با نفس سرکش و بروز فطرت انسانی، تعلیم و تدریس ایثار، شجاعت، شهامت و دستگیری نیازمندان و یاری رساندن به سالمندان و یتیم نوازی، محل اصلاح ذات البین و احیاء فرهنگ دوستی و رفاقت است.
وی با بیان اینکه زورخانه به دلیل اینکه نام و اسم امیرالمومنین (ع) در آنجا طنین انداز و تجلی گر است، مکان مقدسی است، افزود: امیرالمومنین اولین پهلوان معنویت و عبودیت است و از مهمترین ویژگی و خصیصه پهلوانان و نام آوران تواضع و فروتنی، خضوع و خشوع است.
رئیس اداره اجتماعی و مدیریت افکار عمومی معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با اشاره به اینکه در حال حاضر بنیاد پهوان سرا در استان های گلستان و تهران راه اندازی شده است، ادامه داد: پهلوان سرا دارای 4 قسمت" سخاخانه، مرام خانه، آشتی خانه و شادی خانه" است.
وی تصریح کرد: "سخاخانه" قسمتی از پهلوان سرا است که در زمینه خدمات رسانی به اقشار بی بضاعت و آسیب دیده اجتماعی از جمله بی سرپرستان و یتیمان و یتیم نوازی است.
بای با اشاره به حدیثی که در بهشت مکانی به نام(دارالفرج) وجود دارد که افرادی که در این دنیا از ایتام دستگیری می کردند می توانند به دارالفرح بروند، افزود: به همین دلیل قسمتی به نام "شادی خانه" در بنیاد پهلوان سرا پیش بینی شده است که برای ایتام و بدسرپرستان برنامه ریزی و فعالیت می کند.
رئیس اداره اجتماعی و مدیریت افکار عمومی معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه نوان کرد:"مرام خانه" قسمتی از پهلوان سراست که در آن اخلاق، ادب، معرفت، گذشت، سخاوت، عفت و غیرت، پاکدامنی حلم و بردباری و صلابت و شجاعت علی (ع) باید تدریس شود.
وی خاطرنشان کرد: آشتی خانه جایی است که افراد موجه، مؤثر و پیشکسوت، اختلافات و مناقشات خانوادگی و شکایات و دعاوی مردم را پیگیری و با کدخدامنشی و ریش سفیدی معضلات و مشکلات اجتماعی را حل و فصل می کنند.
پایان پیام/
نظر شما