به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، فرزام بیدارپور، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان سه شنبه شب (30آبان) در هفتمین کارگروه سلامت و امنیتی غذایی استان کردستان اظهار داشت: متأسفانه در سطح استان به صورت گسترده و در قالب نمایشگاه های فصلی، برنامه ها و همایش های مختلف شاهد ایجاد غرفه های روبازی برای تولید غذاهای سنتی و نان محلی هستیم که این مهم در بسیاری موارد مشکلات بهداشتی عدیده ای به وجود آورده است.
وی افزود: به منظور جلوگیری از مشکلات بهداشتی ناشی از این موضوع از این به بعد باید افراد شاغل در این حوزه در مکان های بسته و زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی و با در نظر گرفتن معیارهای مختلف بهداشتی اقدام به پخت این مواد غذایی کنند.
سیاسی امنیتی استانداری کردستان نیز در این کارگروه بر ساماندهی هرچه سریعتر صنوف مزاحم در سطح شهرهای استان و رفع دغدغه های بهداشتی مسافران در خصوص تولید غذاهای محلی در فضاهای روباز شد.
ایرج حسن زاده معاون اذعان کرد: برای رفع مشکلات شبکه فاضلاب شهرها و روستاهای استان با توجه به اعتبارات گسترده مورد نیاز در این حوزه و محدودیت اعتبارات استانی باید از طریق ستاد سوانح غیرمترقبه کشوری به این مهم بپردازیم و امید است راهکارها و مشکلات پیش روی کارگروه های تخصصی استان هرچه بیشتر در شورای برنامه ریزی بازتاب یابد.
معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان از افزایش نخاله های ساختمانی در ورودی شهرهای استان انتقاد کرد و اظهار داشت: باید فرمانداری ها و شهرداری های سطح استان در این خصوص تمام توان خویش را به کار گیرند و برخوردهای جدی نیز با دهیاران روستاهای مجاور شهرها و افراد متخلف صورت گیرد.
حسن زاده از فرهنگ سازی و برپایی کارگاه های مختلف آموزشی در سطح روستاها به عنوان یکی از کلیدی ترین امور در راستای ارتقای سطح بهداشتی و سلامت در روستاهای استان نام برد و خواستار توجه بیش از پیش دستگاه های متولی امر در این خصوص شد.
پایان پیام/
نظر شما