موبایل دانش‌آموزی روی میز وزیر آموزش و پرورش

رییس مرکز رسانه‌های دیجیتال گفت: طرح تلفن دانش‌آموزی با ویژگی‌های مناسب به وزارت آموزش و پرورش ارایه شده ولی هنوز جوابی برای تأیید و یا رد آن دریافت نکرده‌ایم.

حسن علیزاده، رییس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال در گفت‌وگو با خبرنگار شبستان با اشاره به ویژگی‌های تلفن دانش‌آموزی گفت: این تلفن طوری طراحی شده که مضرات آن برای دانش‌آموزان به حداقل رسیده است.

 

وی افزود: این تلفن تنها قادر به برقراری و دریافت تماس از دو شماره که مربوط به والدین دانش‌آموز می‌شود، است که بلوتوث و دوربین برای آن تعریف نشده است تا دانش‌آموز را از فرآیند آموزش دور کند.

 

رییس مرکز رسانه‌‌های دیجیتال با اشاره به ویژگی قابل توجه این تلفن‌ها اظهار کرد: نقشه‌ای در این تلفن‌ها پیش‌بینی شده که به وسیله GPS والدین می‌توانند کودک خود را کنترل کرده و از موقعیت آن به راحتی آگاه شوند.

 

وی خاطرنشان کرد: این تلفن‌ها در دو مدل طراحی شده که تلفن دختران به صورت دور گردنی بوده و برای پسران به شکل یک ساعت است.

 

علیزاده تصریح کرد: این تلفن‌ها انواع مضراتی را که یک تلفن همراه می‌تواند برای دانش‌آموز داشته و او را از فرآیند آموزش دور کند، ندارند و می‌توانند به راحتی مورد استفاده قرار گیرند.

 

مرجع تخصصی طرح تلفن دانش‌آموزی آموزش و پرورش است

رییس مرکز رسانه‌های دیجیتال در ادامه با اشاره به اینکه این طرح چند ماهی است که از طریق وزارت ارشاد به وزیر آموزش و پرورش ارسال شده است و هنوز جوابی مبنی بر تأیید و یا رد آن نگرفته‌ایم، گفت: این طرح در حد یک پیشنهاد از سوی ما به وزارت ارشاد عنوان شده و وزارت ارشاد باید با بررسی‌ها و ارزیابی‌ها به ما جواب دهد.

 

وی ادامه داد: تجربه منفی سیم‌کارت‌های دانش که بدون هیچ محدودیتی در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفت و مباحث مطرح‌شده باعث به وجود آمدن ذهنیت منفی در مسئولان آموزش و پرورش و خانواده‌ها در مورد تلفن‌های دانش‌آموزی شده است.

 

وی خاطرنشان کرد: بعضی‌ها حتی اطلاع ندارند که تلفن‌های دانش‌آموزی با سیم‌کارت‌های دانش به طور کلی متفاوت است.

 

قیمت‌های مناسب برای عرضه تلفن‌های دانش‌آموزی

رییس مرکز رسانه‌های دیجیتال در مورد قیمت تلفن‌های دانش‌آموزی گفت: این طرح تنها یک پیشنهاد بوده و پیش‌بینی کرده‌ایم که در قیمت‌های مختلف عرضه شود و همه توان خرید را داشته باشند و فواید موبایل را با کاهش حداکثری عوارض به دانش‌آموزان عرضه کنیم.

 

وی خاطرنشان کرد: ما خودمان اعتقاد داریم که همراه‌نداشتن موبایل برای دانش‌آموزان بهتر است اما می‌توانیم راه سالم را هم برای استفاده از آن نشان دهیم.

 

علیزاده افزود: امیدواریم بررسی‌هایی که به نظر می‌رسد به صورت سنگین در وزارت آموزش و پرورش در حال انجام است به نتیجه برسد و ما هم آماده همکاری همه‌جانبه با وزارت آموزش و پرورش در این خصوص هستیم.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 197620

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha