به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، دکتر سید شمس الدین حجازی، رییس کارگروه تخصصی بهداشت و درمان در جلسه کارگروه تخصصی بهداشت و درمان استان با تاکید بر لزوم برگزاری مستمر جلسات کارگروه بمنظور بررسی نقاط ضعف و قوت برنامه ریزی در جهت کارایی هرچه بیشتر در مواجهه با حوادث غیر مترقبه افزود: در این جلسات ضمن احصاء وظایف باید تمرینات مکرر و خردمندانه در دستور کار قرار گیرد.
وی اجرای فرآیندهای تخصصی همراه با نگرش های فرهنگی و نگاه جامع به مسائل مرتبط با حوادث غیر مترقبه را در پیشگیری و آمادگی مقابله با حوادث موثر دانست و تاکید کرد: در حوادث غیر مترقبه هر فرآیند و آموزش و به کارگیری تمهیدات و ایجاد زیرساخت ها باید همراه با پیوست فرهنگی باشد.
مهندس اروجی، مدیر کل مدیریت بحران استان هم در این جلسه شناسایی مراکزآسیب پذیر درمانی در حوزه بهداشت و درمان و اتخاذ تصمیمات لازم جهت پیش بینی مراکز موقت درمانی در حوادث غیر مترقبه را از وظایف کارگروه تخصصی بهداشت و درمان استان برشمرد و گفت: مراکز آموزشی و مدارس در جوار مراکز درمانی ظرفیت خوبی را برای ایجاد مراکز موقت درمانی در هنگام حوادث دارند که می توان با انعقاد تفاهم نامه با آموزش و پرورش از این ظرفیت استفاده کرد.
وی تدوین دستورالعمل در جهت آموزش تیم های بهداشت روان را در حوادث ضروری عنوان و تصریح کرد: حضور این تیم های در حوادث و بلایای طبیعی نقش بسزایی در کاهش صدمات روحی و روانی افراد دارد.
بنابر گزارش مرکز خبری و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر باقری، دبیر کارگروه تخصصی بهداشت و درمان استان هم در این جلسه به تشریح و ابلاغ وظایف دستگاه های مختلف در حوادث غیرمترقبه پرداخت.
هر یک اعضا نیز در این جلسه به بیان دیدگاههای خود در زمینه نقش موثر دستگاهها در حوادث غیرمترقبه و چگونگی حفظ آمادگی و مواجهه با این قبیل حوادث پرداختند.
پایان پیام/
نظر شما