به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، عیسی خلیلی نویسنده کتاب گوهرهای شب چراغ، تلاش کرده با جمع آوری خاطرات، زندگی و وصیت نامه های شهدای روحانی استان خوزستان، جوانان و نوجوانان به ویژه طلاب و روحانیان را با فرهنگ جهاد، مبارزه با دشمنان، و ایثار و شهادت آشنا و روحیات آنان را با سال های جنگ تحمیلی عجین کند.
کتاب "گوهر های شب چراغ" در سال 1389 با شمارگان پنج هزار نسخه در 328 صفحه، به همت ستاد یادواره شهدای روحانی و حوزه مقاومت بسیج شهید تندگویان ـ وزارت نفت جنوب، به چاپ رسید و همزمان با برگزاری یادواره شهدای روحانی استان، در اهواز رونمایی شد که در آن خاطرات و زندگی نامه های 39 طلبه و روحانی شهید نگاشته شده است.
در صفحات پایانی کتاب گوهرهای شب چراغ، تصاویری از شهدای روحانی همچون شهید مصطفی جزایری، علی خرمدل، شیخ عبدالکریم بخردیان، علی جان جشنی و شهید عبدالحسین سبحانی آورده شده است.
در صفجه 9 این کتاب که مختص به پیغام رئیس ستاد یادواره شهدای طلبه و روحانی خوزستان است، آمده است: شهدا افرادی بودند که که در برهه ای خاص و بنا به شرایط محیطی ویژه به خلق حماسه پرداخته و استعدادهای شگرف بشری را در کسب کمال و دستیابی به موفقیت و در نهایت زیبایی بروز داده اند.
در مقدمه این کتاب نوشته شده است: آنان که به خدا ایمان آورده و نیکو کار شدند؛ خدا به سبب ایمان، آنان را به راه سعادت و طریق بهشت رهبری کند تا به نعمت های ابدی بهشتی که نهرها از زیر درختانش جاری است متنعم شوند و در آن بهشت شوق به تقدیس خدا گشایند که بارالها ! تو از هر نقص و آلایش پاک و منزهی و در ثنای آن در بهشت سلامت ادبی می بخشد و آخرین سخنانشان حمد پروردگار عالمیان است.
در بخشی از این کتاب با زندگی نامه حجت الاسلام سید فخر الدین طباطبایی آشنا می شوید که نویسنده در آن تلاش می کند با بیان کلمات زیبا و محاوره ای، مطالب را به خوبی بیان کند و می خوانید، هیبتی با شکوه داشت و به مهربانی باران بود، سخنش فصل الخطاب هر گره ای در دیارش بود، سخنوری نامدار بود و قلمی روان و شیوا داشت، علاوه بر مقالات مختلف سه کتاب به نام های باوری های شیعه، شهید قلب تاریخ است و چهل حدیث را به تحریر در آورد.
در ادامه مطلب می خوانید: شهادتش در جلو دیدگان فرزند برومندش در روز جمعه 29 دی 1365 در نزدیکی های فکه «ملی راه اهواز» به دست شقی ترین انسان های روی زمین رقم خورد، اگر کتاب "شهید قلب تاریخ" او را بخوانی در می یابی که شهادتش زیبنده قامت بلند او بود.
پایان پیام/
نظر شما