راه اندازی صندوق حمایت  توسعه کشاورزی مهدیشهر مورد تاکید قرار گرفت

با حضور مسئولان سازمان جهادکشاورزی و فرماندار مهدیشهر راه اندازی صندوق حمایت از توسعه و مسائل طرح توسعه بخش کشاورزی این شهرستان بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان در جلسه ای در فرمانداری شهرستان مهدیشهر و با حضور مسئولان سازمان جهادکشاورزی استان و شهرستان، جمعی از مدیران محلی و بهره برداران بخش کشاورزی مسائل مربوط به صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی و طرح توسعه بخش کشاورزی شهرستان بررسی شد.


فرماندار شهرستان مهدیشهر در این جلسه با توجه به طرح توسعه بخش کشاورزی و نقش آن در تحول بخش کشاورزی،ایجاد اشتغال و افزایش تولید گفت: تاکنون طرح های خوبی در شهرستان برای جذب تسهیلات معرفی شده و با پیگیری ها ، توجه ویژه ای در این طرح به قشر عشایر نیز شده است.


محمدرضاقنبری خواستار جدیدت بهره برداران متقاضی طرح های توسعه بخش کشاورزی برای پیگیری مسیر پرونده های تشکیل شده تا دریافت تسهیلات و اجرایی شدن کارها شد.


مدیر جهادکشاورزی شهرستان مهدیشهرگفت: اقدامات اساسی برای تشکیل صندوق توسعه شهرستان از سوی مدیریت انجام شده وکار راه اندازی صندوق به مراحل پایانی یعنی واریزحق السهم بهره برداران رسیده است.


پرویز میرآخورلو بیان کرد : بهره برداران حداکثر تا دهم آذر ماه فرصت دارند تا نسبت به واریز سهم خود اقدام ،تا با واریز سهم دولتی، انتخابات برای اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل انجام شود و صندوق رسمیت یابد .


معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان جهاد کشاورزی گفت: بر اساس ماده 12 قانون تشکیل وزارت جهادکشاورزی ،ملزم به ایجاد این صندوق ها در بخش کشاورزی هستیم.


رضا محسنی حمایت از توسعه بخش کشاورزی ،تشکیل سرمایه و تقویت حجم و کیفیت سرمایه گذاری را از اهداف صندوق ذکرکرد وافزود: پرداخت تسهیلات ارزان، سریع و به موقع ،تضمین صندوق برای دریافت تسهیلات از دیگر بانک ها،دریافت کمک های مالی و اعتباری توسط صندوق ازدیگر سازمان ها و بانک ها،حمایت در زمان های بحرانی وتامین نقدینگی برای بهره برداران،ظرفیت سازی دربخش کشاورزی ازوظایف این صندوق ها است.


رئیس سازمان جهادکشاورزی استان سمنان گفت: تمام مقدمات کار و تعهدات سازمان برای تشکیل صندوق های شهرستانی در سطح استان انجام شده و به مرحله واریز حق السهم بهره برداران و بخش دولتی رسیده ایم.

 

سید مجید موسوی گفت: این صندوق ها کاملاً خصوصی،مدیریت آن به عهده خود بهره برداران است و مورد حمایت و نظارت دولت نیز قرار دارد. لذا تمام بهره برداران بخش کشاورزی می توانند عضو صندوق شوند و نماینده دولت(سازمان) در تصمیمات صندوق حضور و نظارت دارد.


وی گفت: با توجه به ارزش گذاری به عمل آمده بخش کشاورزی شهرستان،برای راه اندازی صندوق 60میلیاردریال سرمایه درنظر گرفته شده که 30میلیارد و 600میلیون ریال سهم بهره برداران است و مابقی توسط دولت تامین خواهد شد.


موسوی گفت :با توجه به اینکه استان های دیگر نیز درصدد راه اندازی این صندوق ها هستند خواستار تسریع در واریز حق السهم و جذب منابع دولتی شد تا استان سمنان از این حیث در کشور پیشگام باشد.


در این جلسه از سوی بهره برداران به مسائل و مواردی از جمله: میزان و نحوه دریافت تسهیلات از صندوق و بازپرداخت آن ،افزایش حق السهم،نحوه انتخاب هیئت مدیره ،نحوه فعالیت صندوق ،اعتماد سازی بین بهره برداران،نحوه افزایش سهام در آینده،نحوه تامین زمین و آب در طرح توسعه،جایگاه عشایر در طرح توسعه مطرح و از سوی مسئولان پاسخ داده شد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 196853

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha