رضا عنایتی، معاون بهبود تولیدات گیاهی استان کهگیلویه وبویراحمد در این زمینه به خبرنگار شبستان گفت: از این میزان 30 هزار و 700 هکتار به زیر کشت گندم آبی، 96 هزار هکتار گندم دیم ، 35 هزار هکتار جو دیم، 4هزار هکتار جو آبی و نیز هزار هکتار آن به زیر کشت کلزا می رود.
وی با بیان اینکه کشت پائیزه از نیمه دوم مهرماه در مناظق سردسیری استان آغاز شده، افزود: تاکنون 50 درصد از اراضی مناطق سردسیری به زیر کشت گندم و جو رفته است.
عنایتی از تامین بالغ بر پنج هزار تن بذر اصلاح شده گندم در ارقام مختلف خبر دارد و از کشاورزان خواست برای دریافت بذر اصلاح شده به ادارات جهاد کشاورزی شهرستانها و مراکز بخش ها مراجعه کنند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی استان کهگیلویه وبویراحمد، سهمیه کود اوره و فسفات استان را در سال زراعی جدید به ترتیب 22 و چهار هزار تن اعلام کرد و افزود: تاکنون از این میزان بیش از 8هزار تن از انواع کود در بین کشاورزان استان توزیع شده است.
عنایتی، مهم ترین مشکل کشاورزان را کمبود کود فسفات دانست و گفت: به محض جذب کود سهمیه در نطر گرفته شده برای استان در بین کشاورزان توزیع می شود.
وی با بیان اینکه بیش از140 میلیارد ریال به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد اختصاص یافته است، ابراز داشت: این اعتبارات به خرید کود، حمایت ویژه از کشاورزان، طرح خودکفایی گندم و سایر نیازهای کشاورزان در سطح استان تخصیص داده می شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی استان کهگیلویه وبویراحمد، حمایت همه جانبه از کشاورزان برای برطرف شدن مشکلات آنها را یکی از اولویت های اساسی این نهاد ذکر کرد و گفت: 970 میلیون ریال اعتبار در قالب حمایت ویژه از کشاورزان در سال جاری تخصیص یافت.
عنایتی از اجرای موفقیت آمیز طرح خودکفایی گندم در سال زراعی گذشته خبر داد و عنوان کرد: هزینه این طرح در سال جاری چهار میلیارد ریال برآورد شده است.
وی گفت: برای اجرای هرچه بهتر برنامه های کشاورزی در سطح استان 95 ناظر در قالب خدمات فنی و مهندسی به کشاورزان در طول سال مشاوره خواهند داد.
پایان پیام/
نظر شما