موزه منطقه ای خوزستان نیمه نخست سال 92 به بهره برداری می رسد

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان، از بهره برداری ساختمان موزه منطقه ای این استان در نیمه نخست سال 92 خبر داد و اظهار داشت: این موزه از جمله پروژه های مهر ماندگار است.

مهندس پرویز پور فرخی، مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان، با بیان این مطلب گفت: در صورت ابلاغ به موقع اعتبار120میلیارد ریالی از سوی طرح مهر ماندگار جهت تکمیل پروژه احداث ساختمان موزه منطقه ای استان خوزستان این موزه در نیمه نخست سال 1392به بهره برداری می رسد.

 

وی افزود: ساختمان موزه منطقه ای که در پارک جزیره در بستر رودخانه کارون در شهر اهواز واقع است، ابتدا جهت احداث موزه آب در اختیار سازمان آب و برق استان بود که در سفر اول هیأت دولت به استان مصوب شد به منظور تأسیس موزه منطقه ای به اداره کل میراث فرهنگی خوزستان واگذار شود.

 

مدیر کل میراث فرهنگی خوزستان، با بیان اینکه در آن زمان ساختمان موزه منطقه ای در مقطع ستون گذاری طبقه اول به این اداره کل واگذار شد، اضافه کرد: موزه منطقه ای استان خوزستان در سطح 9 هزار مترمربع در سه طبقه و با هدف به نمایش گذاشتن آثار تاریخی و فرهنگی خوزستان و منطقه احداث می شود.

 

وی با اشاره به اینکه این موزه دارای سالن های نمایش، گالری اشیای تاریخی، باستان شناسی و مردم شناسی همچنین کارگاه های مرمت اشیای تاریخی خواهد بود، تصریح کرد: تاکنون 22 میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی برای پیشبرد این پروژه هزینه شده، اسکلت بتنی این ساختمان رو به اتمام بوده و در مجموع 35 درصد پیشرفته فیزیکی داشته است.

 

مهندس پور فرخی، ادامه داد: برای اتمام پروژه ساخت موزه منطقه ای از محل پروژه های مهر ماندگار مبلغ 120میلیار ریال در نظر گرفته شده که در صورت ابلاغ به موقع امیدواریم در نیمه نخست سال 1392 عملیات ساخت آن پایان پذیرد و ساختمان موزه منطقه ای به بهره برداری خواهد رسید.

 

وی با بیان اینکه خوزستان دارای 8 موزه باستان شناسی و مردم شناسی و یک موزه کتب و اسناد خطی در شهرهای شوش، شوشتر، دزفول، رامهرمز، آبادان، هفت تپه و بهبهان است، خاطر نشان کرد: اداره کل میراث فرهنگی خوزستان از محل اعتبارات ملی با تخصیص410 میلیون تومان مساجد جامع و تاریخی استان را تجهیز می کند.

 

وی اذعان داشت: در این طرح 3 مسجد جامع استان در شهر های شوشتر، دزفول و خرمشهر همچنین 24 مسجد ثبت شده در فهرست آثار تاریخی کشور که در شهر های اهواز، شوشتر، دزفول، بهبهان و مسجد سلیمان واقعند به وسایل اعلان شده از سوی هیئت امنای مساجد و سایر اقلام مورد نیاز تجهیز می شوند.

 

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان، یاد آور شد: بخشی از این اعتبار جهت مرمت مسجد جامع شوشتر و قسمت اعظمی از آن برای تجهیز مساجد جامع و تاریخی استان که در فهرست آثار ملی ثبت شده اند تخصیص یافته است.

 

پایان پیام/

کد خبر 195875

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha