اعتقاد به مکتب عاشورا انقلاب اسلامی را پیروز کرد

کارشناس مسایل سیاسی با اشاره به نقش روحیه شهادت‌طلبی در پیروزی انقلاب اسلامی تصریح کرد: اعتقاد به مکتب عاشورا مردم را در برابر سیل طوفان‌ها و گلوله‌های رژیم پهلوی مقاومت کرد.

دکتر احمد منصوری، کارشناس و تحلیل‌گر مسایل سیاسی، اندیشه‌های سیاسی و فقهی حضرت امام (ره) را یکی از عوامل مهم در پیروزی انقلاب خواند و به خبرنگار شبستان گفت: اندیشه ایستادگی بر روی شریعت و اصل دخالت دادن مردم در انتخاب سرنوشت سیاسی خود و پایبندی وصف‌ناپذر به اصل نه شرقی نه غربی از اندیشه‌های سیاسی و فقهی بنیانگذار جمهوری اسلامی است.

وی تأکید کرد: طرح نظریه جمهوری اسلامی ایران که برگرفته از همان اندیشه‌های عمیق امام امت بود توانست مردم را که تا آن روز در سرنوشت خود دخالتی نداشتند به حساب آورده شوند و نظامی با قدرت و عظمت را تشکیل دهند.

این مبارز دوران ستم‌شاهی با تأکید بر ضرورت حفظ نظام اسلامی و ارزش‌های آن یادآور شد: برقراری عدالت و معنویت، مبارزه با فساد مالی و غیر مالی خواهد توانست مردم را در صحنه‌ها حفظ کند تا بتوانند از ارزش‌های متعالی انقلاب اسلامی دفاع کنند.

وی به تأثیر رسانه‌های بیگانه در ایجاد تشویش در اذهان عمومی اشاره کرد و گفت: رسانه‌های بیگانه و غربی به دنبال ترویج فساد و بی‌بندوباری در جامعه هستند تا بتوانند بر مردم تأثیر بگذارند و به هدف خود که لطمه زدن به ولایت‌فقیه است نزدیک شوند و روشنفکران جامعه موظف‌اند نگذارند به هدف خود برسند.

 

منصوری پیروی از نظر ولی‌فقیه را باعث پیروزی جهان اسلام بر استکبار جهانی و نظام‌های دیکتاتور وابسته غربی عنوان و تأکید کرد: نظریه ولایت‌فقیه تنها در مکتب تشیع خلاصه نمی‌شود بلکه این نظریه پویا در تمام مکاتب اسلامی به ویژه در میان برادران اهل سنت هم به گونه‌ای دیگر حاکم است و آنچه که امروز اخوان‌آلمسلمین و دیگر نظریه‌پردازان جهان اسلام به دنبال آن هستند در واقع همان حکومت دینی است.

این استاد دانشگاه رمز پیروزی مسلمین به ویژه قیام مردم مصر را تبعیت از نظر ولی‌فقیه بیان کرد و گفت: پیروی از نظر ولی‌فقیه رمز پیروزی جهان اسلام به ویژه موفقیت کشور مصر در انقلاب خود خواهد بود.

وی گفت: در مبارزات یک قرن اخیر کشور مصر نظریه‌پردازانی همچون حسن بنا وجود داشته که به دنبال حاکمیت دینی بودند و در ده‌های اخیر هم شاهد طرح این نظریه در عمل بوده‌ایم.

این تحلیل‌گر مسایل سیاسی مولفه جمهوریت و اسلامیت را مانع تحقق یافتن خواسته‌های استکبار دانست که آنان را وا داشته تا به هر دو مؤلفه ضربه بزنند و تصریح کرد: استکبار از یک طرف جمهوریت و از طرف دیگر اسلامیت نظام را هدف قرار داده به شکلی که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، شاهد بودیم که کمونیست‌ها و لیبرال‌ها اسلامیت را در ابعاد مختلف مورد حمله قرار دادند که این حمله‌ها عمدتا از طریق جنگ نرم بوده است.

این تحلیل‌گر مسایل سیاسی بارزترین حمله به جمهوریت را در سال گذشته دانست و یادآور شد: در فتنه 88 به رغم اینکه مردم در یک انتخابات باشکوه کاندید مورد نظر خود را انتخاب کرده بودند اما عده‌ای با تهاجم به رأی مردم به دنبال ابطال آن بودند و در این راستا دشمنان انقلاب از آنان دفاع کردند و نشان دادند که اعتقادی به جمهوریت که همان انتخاب اکثریت مردم ندارند.

پایان پیام/
 

کد خبر 19530

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha