جهالت و ناآگاهی علت تمام کودک آزاری ها است

مدیرکل دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: بحث کودک آزاری در جامعه ما حاد نیست و هیچ کودک آزاری در خانواده وجود ندارد که تعمدی باشد و تمام کودک آزاری ها از روی عدم آگاهی و جهالت است.

غلامرضا رضایی فر، مدیرکل دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در گفتگو با خبرنگار شبستان بیان کرد: بیشترین آسیب های اجتماعی که در جامعه ما روی آن بحث می شود، اعتیاد است که می تواند علت و معلول آسیب های دیگر باشد.
 

وی ادامه داد: خشونت، نزاع، طلاق و غیره از دیگر آسیب های اجتماعی هستند و در خصوص برخی از آسیب ها نمی توان، میزان دقیق آن را مشخص کرد که اعتیاد از جمله این آسیب ها است.
 

مدیرکل دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به کودک آزاری به عنوان یک آسیب اجتماعی اضافه کرد: در تمام دنیا در خصوص مورادی نظیر کودک آزاری یا همسر آزاری آمارها دقیق نیست زیرا موضوع پسندیده ای نبوده از این رو آمارها بروز نمی یابد.
 

وی عنوان کرد: کودک آزاری در کشور ما حاد نیست و خیلی بازر نیز وجود ندارد، البته زمانی که موردی از کودک آزاری در جامعه دیده می شود، موجب تأثر و ناراحتی همه جامعه می شود.
 

رضایی فر اعلام کرد: در چند ساله اخیر ابزارهایی پیش بینی کرده ایم که بر این اساس سطح دسترسی مردم برای اطلاع دهی در خصوص موراد کودک آزاری و خشونت افزایش یافته است به طوری که خط 123(اورژانس اجتماعی) راه اندازی شده است از این رو مردم می دانند در صورت مشاهده اینگونه موارد می توانند با مکانی تماس بگیرند.
 

وی توضیح داد: در چند سال گذشته این امکانات وجود نداشت از این رو موارد اندک کودک آزاری که وجود داشت نیز مخفی می ماند و با وجود امکانات برای اطلاع دهی و بیان، این موارد فرصت بروز یافته است.
 

مدیرکل دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور تأکید کرد: بحث کودک آزاری در جامعه ما حاد نیست و کودک در جامعه ما یک جایگاه خوبی دارد و هیچ کودک آزاری در خانواده وجود ندارد که تعمدی باشد و تمام کودک آزاری ها از روی عدم آگاهی و جهالت است و هیچ یک تعمدی نیست.
 

وی یادآور شد: در موارد کودک آزاری فرد با این تصور که دارد فرزند خود را تنبیه می کند بیش از اندازه از خشونت استفاده می کند و یا فرد بیمار روانی است و واکنش های وی موجب اذیت کودک می شودو یا فرد معتاد بوده و در حالتی که عادی نیست، مرتکب آزار کودک می شود.
 

رضایی فر با اشاره به اهمیت برگزاری همایش در حوزه ارتقای سلامت اجتماعی کودکان اظهار کرد: همایشی که امروز در استان قزوین شاهد برگزای آن هستیم، همایش ارتقای سلامت اجتماعی کودکان و کودک آزاری است که برگزاری این همایش دلیل بر پایین بودن و یا بالا بودن کودک آزاری در جامعه نیست.
 

وی عنوان کرد: برای مقابله با هر معضل و مشکلی باید نسبت به آن شناخت پیدا کرد و آنچه این همایش ها و سمینارها برای ما به دنبال دارد، ایجاد شناخت نسبت به موضوع و وضعیت موجود است.
 

مدیرکل دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد: همچنین در همایش های این چنینی مجموعه ای از افراد علمی، دانشگاهی، حوزوی و اجرایی با یکدیگر بحث و تبادل نظر کرده و می توانند مسائل را تحلیل کرده و در نهایت به راهکارهایی در حوزه ارتقای سلامت کودک و کاهش کودک آزاری دست یابیم.
 

پایان پیام/

کد خبر 195104

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha