از دست مردم در نروید/به عدالت پایبند باشید

آیت‌الله استادی با حضور در صحن علنی مجلس با بیان اینکه مجلس محل عدالت‌خواهی است، گفت: باید سعی کنیم اگر از عدالت سخن می‌گویید خودتان نیز به آن عدالت پایبند باشید.

به گزارش خبرنگار پارلمانی شبستان، آیت‌الله استادی در آستانه ماه محرم و در بیان سخنانی در صحن علنی امروز چهارشنبه 24 آبان مجلس گفت: فکر کردم که چه طرحی را عنوان کنم که به خودم برخورد نداشته باشد زیرا در روایت داریم که کسانی که در قیامت بیش از همه صحبت می‌کنند کسانی‌اند که بیش از همه از عدالت سخن گفته‌اند ولی خودشان به آن پایبند نبوده‌اند. اینجا نیز محل عدالت و عدالت‌خواهی است، پس ما باید سعی کنیم اگر از عدالت سخن بگوییم خودمان نیز به آن پایبند باشیم.

وی اظهار کرد: کسانی که کار خلاف و معصیت می‌کنند گاهی به این دلیل است که خدا را قبول ندارند یا خدا را قبول دارند ولی بنای مخالفت دارند و یا خدا را قبول دارند بنای مخالفت نیز ندارند ولی لاابالی هستند که امیدوارم ما هیچ‌کدام از آنها باشیم.

آیت‌الله استادی با بیان اینکه چرا انسان دچار لغزش شود، یادآور شد: غفلت مهم‌ترین عامل لغزش است و وقتی سرگرم کارهای سیاسی خود می‌شویم و کار و فعالیت روزانه انجام می‌دهیم از مبدأ و معاد غفلت می‌کنیم و این غفلت باعث می‌شود، گرفتار شویم.

وی با بیان اینکه اگر انسان گرفتار غفلت شود و توجه‌ای به آن نداشته باشد آسیب مهمی است، گفت: ما برای رفع غفلت باید مدام خودمان را موعظه و وعظ کنیم زیرا موعظه و وعظ انسان را بیدار می‌کند و با موعظه‌ها غفلت کنار می‌رود.

آیت‌الله استادی با بیان اینکه انسان به موعظه نیاز دارد و باید در برنامه‌ روزانه‌اش باید آن را داشته باشد، گفت: یکی از راه‌هایی که انسان به موعظه برسد خواندن برخی کتاب‌ها است که در این زمینه من کتاب اربعین امام خمینی (ره) را که سه چهارم آن مسایل اخلاقی روزانه است به نمایندگان توصیه می‌کنم.

وی با اشاره به ماه محرم و عزاداری سالار و سرور شهیدان گفت: کربلا نمایشگاهی است که وقتی وارد آن می‌شویم تابلوی راهنما و اثرگذار دارد و وقتی امام حسین می‌فرماید جامعه مادامی که در رأس آن مسلمانی قرار نداشته باشد به جایی نمی‌رسد همین حرف تابلویی است که وقتی ما وارد این داستان می‌شویم برای ما مؤثر است.

وی با بیان اینکه ما امروز دین به همه من و شما نیاز دارد، خاطرنشان کرد: شمایی که به عنوان نماینده و با مسئول هستید سعی کنید از دست مردم در نروید و نگویید مردم مزاحم ما هستند زیرا ما در روایات داریم که اگر حاجات مسلمانی به طرف آنها آمد این رحمت است، اگر ما می‌توانیم کاری برای مردم انجام دهیم چرا آن را دریغ کنیم.

وی تصریح کرد: امام حسین (ع) وقتی وارد زمین کربلا شد گفت مردم وعده دنیا است و اگر از دین صحبت می‌کنند دغدغه زبان است و اگر دور این پرچم فریاد می‌زنند مادامی است که زندگی آنها اداره می‌شود اما اگر مشکلی پیش آید و امتحانی انجام شود فقط اقلیتی که گرایش به تقوا و اطاعت از امر خدا دارند در این امتحان بر اساس تقوا عمل می‌کنند.

آیت‌الله استادی تصریح کرد: امتحان برای همه ما وجود دارد، ما نباید فکر کنیم چون عمامه بر سر ما است یا فلان مسئولیت کشوری را داریم پس امتحان نمی‌شویم، این فکر اشتباه است.

وی خاطره‌ای در این زمینه یادآور شد: در یکی از این انتخابات‌ها این طرف و آن طرف برای تبلیغ می‌رفتم، به من می‌گفتند کسی که سابقا وزیر بوده است علیه طرف دیگر که ما طرفدار آن هستیم توهین‌هایی می‌کند، من نیز در نطق خودم داغ شدم و گفتم خب معلوم است برای رسیدن به وزارت همچین توهین‌هایی می‌کند، سه چهار سال از این ماجرا گذشت پسر وی نزد من آمد و گفت پدرم می‌گوید این حرف را برای قیامت گذاشتند، شما از کجا می‌دانستید من می‌خواهم وزیر شوم، من بعد از این حرف به فکر فرو رفتم و از وی طلب بخشش کردم اما نمی‌دانم پذیرفت یا نه.

پایان پیام/

 

کد خبر 194822

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha