استفاده از دیده‌بان هوشمند راصد 32 برای اولین بار

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء از بهره‌برداری دیده‌بان هوشمند راصد 32 برای اولین بار در رزمایش مدافعان آسمان ولایت 4 خبر داد.

 به گزارش خبرنگار سیاسی دفاعی اعزامی شبستان به منطقه رزمایش مدافعان آسمان ولایت 4، امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی، فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء در نشست خبری با اشاره به حساسیت عملکرد نقش رادارها در ارایه اطلاعات اظهار داشت: کشف هدف بر فضا از وظایف رادار است که با توجه به تهدیدات راهبرد پدافند هوایی را غیرقابل پیش‌بینی می‌کند.

وی با بیان اینکه در رزمایش مدافعان آسمان ولایت 4 از سامانه شنود کامل‌تری به نام سیار 40 که توسط فرماندهی اطلاعات و الکتریکی قرارگاه پدافند هوایی طراحی شده است، رونمایی می‌شود، اظهار داشت: الحمدالله در ساخت و تولید سیار 40 به خودکفایی کامل رسیده‌ایم، بیان داشت: به سبب ظریف امنیتی بالا این سامانه را مستقل کرده‌ایم زیرا متحرک‌بودن ویژگی منحصر به فرد این سامانه است.

اسماعیلی با اشاره به اینکه انجام تاکتیک‌های جدید مانند رهگیری هواپیماهای باسرنشین از ویژگی‌های بارز سامانه شنود سیار 40 است، تصریح کرد: هواپیمایی که رهگیری می‌شود متوجه نیست که از سوی کدام نقطه رهگیری شده‌ است و این سامانه بر علیه هواپیماهای مهاجم اعم از واقعی یا فرضی اقدام تاکتیکی انجام می‌دهند.

فرمانده قرارگاه پدافند خاتم‌الانبیاء در ادامه از رونمایی دیده‌بانی هوشمند راصد 32 خبر داد و گفت: راصد 32 این قابلیت را می‌دهد که سمت و سو و تمام اطلاعات پروازی را کشف کرده و در حداقل زمان به مقر فرماندهی انتقال می‌دهند.

وی همچنین تصریح کرد: راصد 32 به تعداد بالایی در مناطق حساس و حیاتی و همچنین هسته‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرند.

امیر اسماعیلی عدم ایستادن دیده‌بان در یک نقطه خاص را از ویژگی‌های سامانه دیده‌بانی هوشمند راصد 32 عنوان و افزود: در واقع این سامانه نقش یک انسان هوشمند را دارد.

فرمانده قرارگاه پدافند خاتم‌الانبیاء با بیان اینکه در یک اشراف اطلاعاتی دو هدف نهان و آشکار را دنبال می‌کنیم، اظهار داشت: در کسب اطلاعات از کشورهای منطقه و فرامنطقه‌ای به شکل پنهانی سعی می‌کنیم از قابلیت‌های سامانه‌های شنود الکترونیکی و سیگنال‌های متقاعدشده که توسط سیستم‌های نارنجی و پرنده کشورهای هدف استفاده نماییم.

فرمانده قرارگاه پدافند خاتم‌الانبیاء استفاده از طرح‌ریزی‌های جنگی، پرواز‌های آموزشی و رزمایش کشورهای فرامنطقه‌ای را لازمه یک برنامه‌ریزی هدفمند برای انجام مأموریت‌های رزمایشی توصیف و افزود: امروز توسعه سایت‌های زنجیره‌ای شنود الکترونیکی را در سراسر کشور مستقر کرده‌ایم و طبیعتا تکمیل‌کننده این اطلاعات توسط سایت‌های شنود پرنده ما انجام می‌شود.

امیر اسماعیلی جمع‌آوری اطلاعات آشکار از سایت‌های خبری را بخش دیگری از اشراف اطلاعاتی پدافند هوایی دانست و خاطرنشان کرد: اگر مرحله دوم (جمع‌آوری اطلاعات آشکار) با مرحه اول (جمع‌آوری اطلاعات پنهانی) در اشراف اطلاعاتی با هم هماهنگ باشند قطعا تجزیه و تحلیل جامعی را در بخش شنود الکترونیکی در اختیار شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور قرار می‌دهد.

پایان پیام/
 

کد خبر 194624

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha