به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، ابراهیم باغبانی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران شب گذشته در همایش روز خانواده در جویبار اظهار کرد: 10 درصد خانواده های استان به صورت مستمر و موردی در پوشش برنامه های کمیته امداد قرار دارند.
وی با بیان اینکه نقش کمیته امداد در تحکیم نهاد خانواده با آموزش های متعددی که ارائه می دهد به طور موثر شناخته شده است، تصریح کرد: خانواده به عنوان اساسی ترین نهاد اجتماعی تعریف شده است که اگر این نهاد دارای مشکل نباشد، جامعه نیز دچار مشکل نمی شود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران با اشاره به اینکه فونداسیون تربیت در خانه چیده می شود، خاطرنشان کرد: اگر این سیستم درست عمل کند، اجتماع نیز دچار مشکل نمی شود.
وی با اعلام اینکه فعالیت کمیته امداد برای مردم و مسوولان شناخته شده نیست، گفت: کمیته امداد بیش از 40 سرفصل کاری دارد و هر چه انسان نیاز دارد و در اجتماع برایشان فراهم نیست، کمیته امداد در آنجا حضور موثر دارد.
باغبانی با تاکید بر اینکه کمیته امداد در بخش مسکن، آموزش، اشتغال، درمان و... وارد می شود، ابراز کرد: ما در کمیته امداد به دنبال این نیستیم که افراد در این نهاد خیمه بزنند و زندگی خود را اداره کنند، بلکه کمیته امداد به عنوان یک اورژانس اجتماعی خدمات موقت برای سرپا شدن یک نهادی که دچار مشکل شده است، عمل می کند.
وی با بیان اینکه شرایط کمیته امداد به گونه ای نیست که یک تشکیلاتی درست شود که صرفا پول بلاعوضی بدهد و افراد نتوانند سرپا شوند، خاطرنشان کرد: ما به دنبال این هستیم که خانواده را که در حوادثی دچار آسیب شده است، کمک کنیم.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره)مازندران با اشاره به اینکه کمیته امداد مسوولیت تنظیم خانواده ای را که دچار آسیب شده است، را بر عهده دارد، گفت: کمیته امداد فقط نهادی نیست که به افراد کمک های مادی بلاعوض اهدا کنند.
وی با یادآوری این نکته که کمیته امداد تولید فقر نمی کند، اظهار کرد: نقطه امید مردمی که دچار مشکل می شوند به کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران با اشاره به اینکه مهم ترین نهاد اجتماعی با کمترین آموزش ها تشکیل می شود، ابراز کرد: تمام تلاش ما این است که اگر خانواده ها فقیر هستند، فرزندان مددجویان فقیر نباشند ما به دنبال توقف چرخه فقر در خانواده ها هستیم.
باغبانی با اعلام اینکه کمیته امداد در راستای تحکیم خانواده تلاش می کند، گفت: یک پنجم مشاغل ایجاد شده سال گذشته استان از آن مددجویان کمیته امداد بوده است.
وی با بیان اینکه بیش از 10 هزار دانش آموز و 3 هزار دانشجو از کمیته امداد(ره) خدمات می گیرند، اظهار کرد: بعضی از مواقع عدم ارائه خدمات به افرادی که مراجعه می کنند، یک نوع کمک به تحکیم نهاد خانواده است.
مدیرکل کمیته امداد مازندران با اعلام اینکه در هر سال بیش از 4 هزار زوج کمک هزینه جهیزیه از کمیته امداد دریافت می کنند، خاطرنشان کرد: برای اینکه آسیب های ازدواج ها کاهش پیدا کنند، 16 ساعت آموزش دختران در آستانه ازدواج را برنامه ریزی کرده ایم.
وی گفت: پیشگیری از اعتیاد، جلوگیری از طلاق، کمک به ازدواج مجدد بانوانی که به هر دلایلی تنها زندگی می کنند، از برنامه های کمیته امداد است.
پایان پیام/
نظر شما