به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، محمد تقی فخریان، مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی، صبح امروز (21 آبان) در نشست خبری پیرامون تشریح طرح جامع خانواده پایدار اظهار کرد: سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش نگاه ویژه ای به خانواده و تعلیم و تربیت دارد.
وی با بیان اینکه این طرح برای دانش آموزان دختر پایه دوم و سوم دوره متوسطه خراسان رضوی برگزارمی شود، اظهار داشت: مهم ترین بخش خانواده بررسی هدف های کلان به موضوعات خانواده و مشارکت خانواده در تعلیم و تربیت است.
فخریان از بهره مندی 25 هزار دانش آموز مقطع متوسطه دختر از برگزاری طرح جامع خانواده پایدار خبر داد و گفت: همچنین فردا (22 آبان) از کتاب کار "طرح جامع خانواده پایدار" رونمایی می شود.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: همچنین در سال تحصیلی جاری طرح آموزش پیش از ازدواج با هدف حساس سازی، آموزش و ارتقاء توانمندی ها برای 25 هزار و 500 نفر از دانش آموزان دختر پایه دوم وسوم دوره متوسطه خراسان رضوی برای ازدواج به هنگام، آگاهانه و آسان عملیاتی می شود.
وی با بیان اینکه سال گذشته طرح خانواده پایدار ویژه دانش آموزان مقطع متوسطه دختر حدود 40 هزار نفر از دختران مقطع دوم و سوم دبیرستان با 12 ساعت آموزش و در قالب شش جلسه تخصصی با مشاور برگزار شده است، افزود: اجرای طرح خانواده پایدار در مدارس دخترانه متوسطه خراسان رضوی با هدف آموزش مهارت های زندگی ویژه دانش آموزان دختر مقطع متوسطه انجام می شود.
فخریان با اشاره به این مطلب که در سال تحصیلی جدید این طرح در قالب 26 ساعت درسی ارائه می شود، تصریح کرد: در این راستا 575 نفر از مشاوران و مربیان پرورشی استان جهت آشنایی با سرفصل های آموزشی مندرج در شناسه فراخوان شده اند.
وی اجرای این طرح در استان را نمونه ای برای فرهنگ سازی در سطح کشور دانست و افزود: طرح جامع خانواده پایدار در مجلس شورای اسلامی و مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح شده است و زمینه های اجرایی آن در سطح کشور در حال فراهم شدن است.
بنابر گزارش شبستان، در ادامه اسماعیل اصفهانی، مدیر اجرایی طرح جامع خانواده پایدار اذعان داشت: نخستین اقدام قبل از ازدواج خودشناسی است که بهترین زمان برای خود شناسی ارائه مهارت در دوران دانش آموزی است.
وی کتاب درسی این طرح را بالغ بر 360 صفحه دانست و افزود: این طرح که با پشتیبانی فرهنگی از قبیل بسته های فرهنگی و تبلیغی، نمایشگاه ها، مسابقات، روزنامه دیواری و اردوهای دانش آموزی همراه است از 40 ساعت آموزشی با اساتید استانی و 26 ساعت در قالب 13 جلسه کلاسی برای دانش آموزان برخوردار است.
اصفهانی با اشاره به ارزشیابی این طرح گفت: اثر بخشی به 2 صورت نظارت حضوری در طی انجام فرآیند و نظارت محتوایی که توسط دانشگاه فردوسی بعد از گذشت 2 ماه از اجرای طرح انجام خواهد شد.
وی نخستین مرحله را آموزش عمومی به دانش آموزان و آموزش نظام مند به والدین دانست و اظهار داشت: پس از اجرای آموزش های عمومی به دانش آموزان با تشخیص مشاوران به دانش آموزان که احتیاج به آموزش های اختصاصی داشته باشند طی دوره تخصصی آموزش های لازم داده می شود.
پایان پیام/
نظر شما