آیت الله مصباح: تعمیق باورهای اسلامی وظیفه اصلی دانشجویان و حوزویان است

عضو خبرگان رهبری با تإکید بر اینکه ملاک رفتارها و فعالیت ها اسلام است، اظهار داشت: فهم و گسترش و تعمیق باورهای اسلامی وظیفه اصلی دانشجویان و حوزویان است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان قم، آیت الله مصباح یزدی شب گذشته (21بهمن)در دیدار با جمعی از دانشجویان شرکت کننده در طرح ولایت ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و گرامیداشت یاد و خاطره عاملان نهضت انقلاب اسلامی گفت: پس از گذشت 32 سال از انقلاب اسلامی مناسب است افراد باصلاحیتی به ارزیابی نهضت اسلامی از سال 42 تا امروز پرداخته و آرمان ها و اهداف و نقاط ضعف و قوت را بررسی کنند.

 

وی ادامه داد: شکی نیست که انقلاب به برخی از اهداف خود رسیده که بسیار ارزشمند است، اما هنوز آرمان هایی وجود دارد که به آن نرسیده ایم.

 

عضو خبرگان رهبری، با اشاره به لزوم ارزیابی فعالیت های انجام شده گفت: برای تشخیص درستی یا نادرستی این فعالیت ها باید یک معیار و شاخص درستی معرفی شود ، چرا که کارهایی انجام شده، که هنوز از سوی انجام دهندگان آن مثبت و خوب ارزیابی می شود در حالیکه به نظر برخی دیگر تباهی و نقطه سیاه است.

 

وی با اشاره به تإکید بنیانگذار انقلاب اسلامی بر اسلام و ارزش های اسلامی گفت: بسیاری از احزاب با سیاست های مختلف هرچند نسبت به اکثریت مردم بسیار اندک بودند، اما آنها نیز با رژیم طاغوت مخالف بودند، و هیچ انگیزه دینی نداشتند، اما به مروز زمان به جایی رسیدند که امام(ره) آنها را مرتد دانست در حالیکه در مخالفت با رژیم طاغوت با امام(ره) هدف مشترکی داشتند.

 

رئیس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) قم، با اشاره به اینکه باید معیارهای صحیحی داشته باشیم و معیار صحیح یک موضوع فرهنگی است که در سایه تفکر و استدلال به دست می آید، خاطر نشان کرد: بعد اصلی انقلاب ما بعد فرهنگی یعنی همان اسلام است.

 

وی با اشاره به سخنان برخی از مسئولان سابق گفت: در دوره ای مسئولان قید اسلامی وزارات و نهادها را یک قید تشریفاتی می دانستند ، در حالی که هدف اصلی انقلاب، اسلام بوده و یکی از کلماتی که در سخنان حضرت امام(ره) به وفور یافت می شود، کلمه " اسلام " است، چرا که ایشان همواره و همیشه از اسلام دمی زدند.

 

عضو خبرگان رهبری، ادامه داد: مسأله اصلی اسلام است که اگر حفظ شود، بقیه فعالیت ها و پیشرفت ها را در جهت صحیح سوق داده می شود و اگر از آن منحرف شود حتی پیشرفت ها نیز سودی ندارد، چرا که در این صورت فرقی بین حکومت اسلامی و طاغوت نیست، چرا که حتی شاه نیز خواهان آبادنی و سرافرازی کشور بود، و حتی اگر قرار بود برای آبادانی و عمران تلاش شود، نیازی به انقلاب اسلامی نبود.

 

وی با تأکید برلزوم فهم باورها و ارزشهای اسلامی گفت: وظیفه دانشجویان و حوزویان فهم معارف دینی و تلاش در جهت تعمیق و توسعه آن است.

 

علامه مصباح یزدی با اشاره به اینکه نام اسلام تنها برای جذب مردم نیست ادامه داد: در زمان شاه مراسم عزاداری محرم در کاخ گلستان برگزار می شد، شاه به مکه رفته و لباس احرام می پوشید، اما درجهت فریب دادن مردم.  برخی از سیاستمداران پس از انقلاب نیز دم از انقلاب و اسلام می زنند امانه به خاطر اسلام بلکه برای اینکه به هدف خود برسند، یعنی اسلام را وسیله ای برای رسیدن به هدف قرار داده اند.

 

عضو خبرگان رهبری ادامه داد: کسانی که در جامعه فتنه درست می کنند کسانی هستند که در تفکر و اهداف و مبانی با انقلابیون متفاوتند و اگر ظاهر را رعایت می کنند نیز نفاق آنهاست تا به مقاصدشان برسند و در زمان خودش نفاق خود را رو می کنند.

 

وی با اشاره به آیه ای از قرآن کریم ادامه داد: عده ای نیز از ابتدا با فکر صحیح و انقلابی وارد می شوند اما به مرور زمان این تفکرات کمرنگ شده و گرایش های مادی و لذت های دنیوی آنها را جذب می کند .

 

علامه مصباح ادامه داد: باید مراقب باشیم و ابتدا باورها و اعتقادات اسلامی را بشناسیم و مراقب باشیم که گذشت زمان، سبب غفلت ما از آن نشود.

 

پایان پیام/

 

 

 

کد خبر 19342

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha