ترویج فرهنگ حقیقی حجاب به نسل جوان، هدف اصلی کارگاه حجاب و عفاف

استاد و مدرس مؤسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلامی آستان قدس رضوی، هدف از برگزاری کارگاه آموزشی عفاف و حجاب را اشاعه و ترویج فرهنگ حقیقی به نسل جوان و ایجاد نگرشی مثبت در اذهان افراد در این حوزه دانست.

حجت الاسلام محمد هادی میرزایی نیا، استاد و مدرس مؤسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلامی آستان قدس رضوی، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: مؤسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز رسمی دارد فعالیت خود را از سال 86 در مشهد مقدس آغاز کرد.

 

وی با بیان اینکه این مؤسسه در وادی تحقیق، پژوهش و آموزش فعالیت های تبلیغی و فرهنگی دارد، افزود: یکی از فعالیت های آموزشی مؤسسه بحث کارگاه های آموزشی با موضوعات دینی و قرآنی با بیش از 40 عنوان از جمله مهدویت، حجاب و عفاف، نماز، روزه، قرآن، وقف، امر به معروف و نهی از منکر و... است.

 

وی با بیان اینکه با گسترش این محصولات آموزشی و نهادینه کردن آن در عرصه محتوا و روش، می توان قدمی مثبت در جهت رشد و تعالی دینی جامعه و حیات طیبه قرآنی برداشت، تصریح کرد: این دوره های آموزشی که با عنوان تربیت مربی برای کارگاه های آموزشی نگرشی دیگر طراحی شده، در نظر دارد با راهبردها و راهکارهای تدریس در حوزه علوم و معارف اسلامی و قرآنی منظری نو در جهت ارائه آموزش های اثربخش باشد.

 

حجت الاسلام میرزایی نیا، با بیان اینکه دوره ای که در اهواز در حال برگزاری است تحت عنوان نگرشی دیگر به عفاف و حجاب است، اضافه کرد: این دوره سه روزه است و در هر روز 4 جلسه 90 دقیقه ای برگزار می شود و در انتها پس از برگزاری آزمون عملی به قبول شدگان گواهی پایان دوره اعطا می شود.

 

مدرس مؤسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلامی آستان قدس رضوی، با بیان اینکه این دوره دارای 9 فعالیت اصلی است، اذعان داشت: در آینده افرادی که امتیاز لازم را که 70 از 100 است را کسب کنند، می توانند پس از گذراندن دوره کارورزی، در سطح استان به عنوان مربی در حوزه حجاب و عفاف به تدریس در کارگاه های آموزشی بپردازند.

 

وی یاد آور شد: نحوه برگزاری دوره بدین شکل است که در هر مرحله سؤالی مطرح شده و پس از توضیحات مقدماتی استاد، مخاطب موظف است ابتدا بر اساس تفکر فردی خود و سپس در طی مباحثه گروهی پاسخ آن را به دست آورد و در ادامه نیز پاسخی پیشنهادی به مخاطب عرضه می شود و پس از توضیحات تکمیلی استاد، مخاطب خود به جمع بندی نهایی رسیده و آن را در قالب یک مقاله علمی تدوین می کند.

 

حجت الاسلام میرزایی نیا، با اشاره به اینکه در این روش استاد موظف است زمینه کشف حقایق و درک واقعیات را برای مخاطب فراهم آورده و اشکالات و شبهات پیش آمده را برطرف کند، تأکید کرد: در این دوره پس از ارائه محتوای اصلی، در پایان روز آخر کارگاه آموزشی متناسب با موضوع برگزار می شود و مخاطب باید خود کارگاه را اداره کند.

 

وی هدف از برگزاری چنین دوره ای را اشاعه و ترویج فرهنگ حقیقی حجاب و عفاف به نسل جوان و ایجاد نگرشی مثبت در اذهان افراد در این حوزه دانست و عنوان کرد: این مدل آموزشی، شیوه ای است که در اسلام از آن استفاده می شده و مبتنی بر آیات و روایات می باشد و با این روش مخاطب در حوزه مربوطه احساس نیاز پیدا می کند و برای رفع آن به بررسی و تحقیق می پردازد.

 

لازم به ذکر است، این کارگاه آموزشی را حجت الاسلام میرزایی نیا با همکاری حجت الاسلام سید ابوالفضل طوسی از اساتید و محققان مؤسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام اداره می شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 192835

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha