به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از سایت وزارت ورزش علی کهندانی با بیان اینکه ایجاد فضای مناسب ورزشی برای تمامی نابینایان و کم بینایان سراسر کشور از جمله برنامه هایی است که در این بخش توسط فدراسیون پیگیری می شود، اظهارداشت: برای تحقق این مهم تمامی پتانسیلهای نرم افزاری و سخت افزاری موجود در استانها مورد ارزیابی قرار گرفته است .
وی از هیاتهای به عنوان بازوان اجرایی و قدرتمند فدراسیون در جای جای ایران اسلامی نام برد و گفت: دراین راستا تمامی عملکرد انها با توجه به شاخصهایی که در فدراسیون تبیین کرده ایم از جمله توسعه کمی و کیفی ورزش به لحاظ جمعیت ورزشی ، زیر ساختها ، تعداد فعلان ورزشی نابینا و کم بینا در دو حوزه همگانی و قهرمانی ، تعداد میزبانی ها و ... کارشناسی و برترین ها معرفی و برنامه های توسعه ای انها دراستانهایشان مورد بررسی قرار می گیرد .
رییس کمیته امور استانهای فدراسیون کم بینایان و نابینایان کشورادامه داد : هیاتهایی که عملکرد مطلوبی را براساس شاخص های فدراسیون ارائه کرده باشند مورد تقدیر قرار می گیرند و تلاش می کنیم تا درکنار تیمها به رویدادهای مهم نیز اعزام شوند تا بتوانند با مسوولان سایر کشورها در سطوح مختلف بین المللی تعامل نزدیک برقرار کنند .
وی با تصریح براینکه تمامی استانهای زیر مجموعه این فدراسیون دارای هیات هستند اظهارداشت : البته این به معنی فعال بودن آنها درتمامی رشته ها نیست اما تلاش کردیم تا فضای مناسب با توجه به امکانات وپتانسیلهای موجود برای ورزش نابینایان و کم بینایان آن استان مهیا شود .
کهندانی مهمترین مشکل ورزش این قشر را کمبود سالن اختصاصی عنوان کرد و افزود : با توجه به تمرینات تخصصی این ورزشکار ، عدم وجود فضای مناسب مانعی مهم بر مسیر رشد و توسعه ورزش نابینایان و کم بینایان شده است .
وی توضیح داد: با توجه به بخشنامه معاونت امور مجلس و استانهای وزارت ورزش مبنی برساخت اماکن ورزشی ویژه این قشر ،به دلیل مشکلات قانونی بسیار و پروسه طولانی اداری ، علاقمندان به انجام این کار عملا درمیانه کار انصراف خود را اعلام کردند .
رییس کمیته امور استانهای فدراسیون کم بینایان و نابینایان کشور افزود : این درحالی است که هیاتهای ورزشی برای اینکه بتوانند برنامه هایی توسعه ای خود را گسترش دهند علاوه برسالن ، نیازمند تجهیزات و لوازم ورزشی نیز هستند و من امیدوارم مسوولان محترم وزارت ورش نگاه ویژه ای به ورزش این قشر معزز داشته باشند.
وی با اشاره به نگاه ویژه فدراسیون به ورزش قهرمانی و ارتقاء جایگاه ورزش نابینایان و کم بینایان ایران در میادین بین المللی توضیح داد : پایه ی توسعه رشته های ورزشی در حوزه قهرمانی، بدنسازی است که ما در این خصوص هم دراستانها با مشکل مواجه هستیم و من فکر می کنم برای رسیدن به سطحی مطلوب نیازمند اعتبار خاص برای تجهیز سالنهاب ورزشی هستیم .
کهندانی با مهم توصیف کردن توسعه ورزش همگانی با هدف ایجاد شادی ونشاط در میان نابینایان و کم بینایان کشور اظهارداشت : خوشبختانه کمیته توسعه همگانی ورزش در فدراسیون راه اندازی شده و برنامه مدون توسط این کمیته به هیاتها اعلام می شود .
وی افزود : توسعه ورزش نابینایان و کم بینایان باید از ابعاد مختلف مورد توجه قرار بگیرد از جمله آن ایاب وذهاب ، محل اسکان و امکانات است که همه اینها نیازمند اعتباراست که باید مورد توجه قرار بگیرد .
پایان پیام/
نظر شما