مدیر آموزش مؤسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف نور، پس از برگزاری دوره آموزشی "نگرشی دیگر به حجاب" در گفتگو با خبرنگار شبستان، هدف از برگزاری این دوره ها را آشنایی و استفاده کاربردی از مفاهبم دینی در متن زندگی عنوان کرد و اظهارداشت: در این دوره ها، تریبت مربی برای کارگاه های نگرشی دیگر به حجاب انجام می شود.
حجت الاسلام محمدحسن میرحسینی، هدف از اطلاق واژه "نگرشی دیگر" به این دوره ها را تغییر دیدگاه در مورد آن موضوع خاص(مثلاً حجاب)دانست و افزود: ما در صدد هستیم تا این موضوعات از حالت شعاری و سخنرانی به صورت کاربردی درآید و با فرمولی خاص تغییر کند.
وی ادامه داد: منظور از نگرشی دیگر به حجاب این است که آثار کاربردی آن در متن زندگی نمایان شود زیرا حجاب یک سیستم فکری و رفتاری است و نگرش به آن باید از "عمل فردی" به "رفتار اجتماعی" تغییر کند.
کارشناس حوزه حجاب و عفاف با بیان اینکه مشکل جامعه ما در بحث حجاب، نبود دیدگاه شبکه ای و سیستمی به این موضوع و بلکه به سایر مفاهیم دینی است، تصریح کرد: بر خلاف تصور عده زیادی که گمان می کنند موضوعاتی از جمله حجاب یک عمل کاملاً فردی و ظاهری است اما حجاب یک رفتار اجتماعی است که در جامعه تأثیرگذار است.
وی با اذعان به اینکه واژه "بدحجابی" صحیح نیست و باید بگوییم در جامعه دچار "کم حجابی" هستیم، افزود: نخستین گام برای اصلاح این وضعیت فرهنگسازی مطلوب است و فرهنگسازی هم با تبدیل باورها به رفتارها انجام می شود.
حجت الاسلام میرحسینی با معرفی اجمالی مؤسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلامی نور و ادعای بر این مطلب که کارگاه های آموزشی برگزار شده توسط این مؤسسه به ویژه در موضوع حجاب کاربردی بوده است؛ افزود: این مؤسسه تلاش می کند تا مباحث دینی به صورت سیستمی، اجرا و دین به صورت یک نظام کارآمد در تمام مفاهیم زندگی پیاده شود.
وی تصریح کرد: به همین دلیل آسیب شناسی وضعیت موجود آزموه های دینی برای دستیابی به وضعیت مطلوب با سه اصل: تصحیح نگرش ها، راهبردها و جهت گیری های کلی هر سیستم و در نهایت راهکار و دستورالعمل هایی برای ورود ان مفاهیم به متن زندگی در این دوره ها آموزش داده می شود.
گفتنی است، دوره آموزش تربیت مربی حجاب و عفاف به مدت سه روز و با حضور 34 نفر از بانوان کانون های مساجد، طلبه های حوزه و بانوان موفق طرح رحمت در کرمان برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما