به گزارش خبرنگار شبستان، از جمله غرفه هایی که اطراف آن مملو از جمعیت مخصوصاً خانم ها بود غرفه های مربوط به آموزش سفره آرایی، خیاطی، آشپزی و هنرهای تزیینی بود و البته طرفدارانی هم از گروه آقایان داشت که کم تعداد هم نبودند.
مجلات خانوادگی و مهمان هایی از قبیل بازیگران و هنرمندان و غرفه هایی که چهره افراد را در قالب کاریکاتور ترسیم می کردند هم از دیگر غرفه های پربازدید نمایشگاه نوزدهم بودند.
اما نوآوری یکی از غرفه ها و قرار دادن باجه هایی شبیه باجه های تلفن زردرنگ قدیمی برای دریافت کامنت های صوتی، صف های طولانی افراد را از مرد و زن، کوچک و بزرگ ایجاد کرده و توجه هر کسی را به خود جلب می کرد.
مسئول کامنت های این غرفه درخصوص مراجعه کنندگان می گوید: روزانه به طور متوسط 150 تا 250 نفر از طریق باجه ها کامنت می گذارند که البته پهنای باند محدود در اختیار ما جوابگوی بسیاری از متقاضیان نیست.
در گوشه ای دیگر از نمایشگاه وقتی خبرنگاران اصرار دارند تا مسئولان را برای مصاحبه و گرفتن عکس به غرفه خود دعوت کنند گروهی هم از آنها برای سهیم شدن در کمک به ایتام و موسسات خیریه دعوت می کنند.
اجتماع بچه ها هم در یکی از غرفه ها جلب توجه می کند و آن هم غرفه رنگ آمیزی و نقاشی چهره کودکان است که صف های بلندی را از بچه های مراجعه کننده ایجاد کرده است.
نمایشگاه نوزدهم با تمام نقاط قوت و ضعف خود، با تمام گلایه ها و رضایتمندی ها کار خود را به پایان رساند تا شریعت خود را برای ایجاد فرهنگ مطبوعات، مطالعه و خبر و گوشزد کلام صادقانه، نگاه منصفانه انجام داده و برای پویایی قلم نویسندگان و خبرنگاران قدمی برداشته باشد.
پایان پیام/
نظر شما