به گزارش خبرگزاری شبستان، رضا رویگری، بازیگر عرصه سینما و تلویزیون درباره ویژگی های یک فیلم آموزشی گفت: در این گونه آثار همانطور که از نامش برمی آید، بحث آموزش و رشد باید در اولویت و در فیلمنامه قرار گیرد و سپس با تکنیک های کارگردان و در قالب یک اثر هنری به مخاطب ارائه شود.
وی با ابراز تاسف از اینکه در فیلم های آموزشی دچار شعار زده شده ایم، افزود: اگر فرهنگسازی و بحث آموزش و رشد، هنرمندانه و به دور از شعار در آثار نمایشی به مخاطب منتقل شود، موفقیت و تاثیرگذاری خود را به دنبال خواهد داشت.
بازیگر مجموعه تلویزیونی «مختارنامه» تصریح کرد: در حال حاضر آموزش و رشد در فیلم های سینمایی اتفاق نمی افتد و صرفا آثاری به نمایش درمی آید که به قصه های عشقی می پردازد و ساعتی مخاطب را می خنداند. در حالی که مسائل بسیار مهمی در جامعه وجود دارد که سینما باید به آن ها بپردازد و آن ها را برای مردم فرهنگسازی کند.
بنا بر گزارش ستاد خبری چهل و دومین جشنواره بین المللی فیلم رشد، رویگری با بیان این مطلب که مخاطبان سینما از حرف زدن و عمل نکردن خسته شده اند، گفت: اعتماد و باور مردم نسبت به فیلم های سینمایی کم شده است. مسلما اگر مخاطب درک کند، آثار دلسوزانه و با هدف والایی ساخته می شود، قطعا به آن اعتماد می کنند.
وی در پایان درباره برگزاری جشنواره بین المللی فیلم های آموزشی رشد بیان کرد: اگر این جشنواره مسیر صحیح را برای رسیدن به اهداف خود که رشد و آموزش است، انتخاب کند، تاثیرگذار خواهد بود اما به طور کلی باید تلاش شود خارج از تشریفاتی کردن جشنواره های سینمایی با برنامه ریزی صحیح و اصولی به جریان ساز شدن این رویدادهای هنری اندیشید.
پایان پیام/
نظر شما