محمد باقر شریعتی، نماینده مردم بهبهان در مجلس نهم شورای اسلامی در خصوص طرح اصلاح قانون انتخابات مصوبه کمیسیون شوراها به خبرنگار سیاسی شبستان گفت: ما به صورت کلی از این طرح اطلاعاتی داریم و من معتقدم که بحث اصلاح قانون انتخابات از زمان اول انقلاب تاکنون مطرح بوده است مثلا زمانی در قانون اساسی کسی که سواد خواندن و نوشتن داشت میتوانست نماینده مجلس شود اما در حال حاضر حداقل کاندیداها باید کارشناسی ارشد داشته باشند.
وی با اظهار این مطلب که اینگونه اصلاحات در قانونها خوب است، افزود: اگر هم موضوعی را با هدف اصلاحکردن و به سمت بهبود آن گامبرداشتن در نظر داشته باشیم میتوانیم قانونها را کارآمدتر بکنیم.
نماینده مردم بهبهان با تأکید بر این نکته که ما باید همیشه برای یک موضوع مهم مانند انتخابات بحثها را با مردم در میان بگذاریم، تصریح کرد: در چنین مسایلی تصمیمگیرنده مردم هستند، پس باید بسترها و بهینهسازیهای آن هم از سوی مردم انجام شود، ای کاش کمیسیون شوراها از قبل این اصلاحات، موضوع را با مردم کشور در میان میگذاشت و سپس با اطلاعات کاملتری وارد این طرح میشد.
شریعتی با اظهار اینکه به نظر من هنوز دیر نشده و تا رسیدن طرح به صحن علنی برای مطرحکردن آن با مردم فرصت هست، اعلام کرد: اگر این طرح با نظر مردم تصمیمگیری شود شبهات سیاسی هم از آن برداشته میشود.
وی در خصوص ایجاد هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات ریاستجمهوری مطرحشده در شرح کمیسیون شوراهای مجلس نهم خاطرنشان کرد: چون این بحث برای مردم تشریح نشده است باعث میشود که شبهاتی ایجاد شود که چرا برای نظارت بر انتخابات هیئت مرکزی تعیین میشود و این به نفع کشور نیست.
پایان پیام/
نظر شما