به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، عباسعلی درافشانی، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری قزوین در جلسه کارگروه تخصصی پژوهشی استان اظهار کرد: در سومین جشنواره ملی و نمایشگاه علم تا عمل که منجر به کسب مقام اول استان در کشور شد، یکی از شاخصه های اصلی طرح های برگزیده در این نمایشگاه این امر بوده است که طرح ها به مرحله فروش رسیده باشند.
وی افزود: علم زمانی موثر واقع می شود که همراه با عمل باشد و این امر مهم نیز در آموزه های دینی ما مورد تأکید قرار گرفته است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار قزوین تصریح کرد: با عنایت به تأکید مقام معظم رهبری باید برای پژوهش ها و طرح هایی که خلق ثروت برای کشور داشته باشند و نتایج آنها نیز ملموس باشد، متمرکز شویم و هزینه کنیم.
وی افزود: استان قزوین دارای ظرفیت ها و پتانسیل های بسیار خوبی در بخش های مختلف است و در خصوص انعکاس این ظرفیت ها باید اطلاع رسانی لازم صورت گیرد.
درافشانی تأکید کرد: ضروری است که یک جلسه شورای اداری با محوریت این امر تشکیل شود و طراحان و پژوهشگرانی که در این نمایشگاه به کسب رتبه نائل شده اند در این جلسه حضور یابند و به معرفی طرح های خود به مدیران بپردازند و در عین حال نیز در یک نمایشگاه جانبی طرح های راه یافته به این نمایشگاه نیز به نمایش گذاشته شود.
وی افزود: پرهیز از موازی کاری با تلاش برای متمرکز شدن دانش های پراکنده و تقویت مراکز رشد استان از مواردی است که باید مورد توجه ویژه در استان قرار گیرد تا طرح های خوب و موثر معرفی و به مرحله تولید و فروش برسند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری قزوین تأکید کرد: نخبگان، نوآوران، پژوهشگران و غیره که در حیطه علم و دانش به فعالیت می پردازند، نباید درگیر موانع اداری شوند و هماهنگی های لازم نیز با مسئولیت پارک علم و فناوری باید صورت گیرد.
به گزارش روابط عمومی استانداری قزوین، وی در ادامه در خصوص مالیات بر ارزش افزوده گفت: باید اطلاع رسانی مناسب در خصوص ضرورت پرداخت مالیات بر ارزش افزوده به مردم صورت گیرد تا در جریان این امر قرار گیرند که این مالیات به نفع آحاد جامعه خواهد بود زیرا برای مردم این امر باید تشریح شود، اقشاری که بیشترین مصرف را دارند بیشترین مالیات را نیز در این خصوص می پردازند یعنی ارزش افزوده نسبت به میزان مصرف افراد جامعه از آنها دریافت می شود.
گفتنی است برگزاری دوره آموزشی آشنایی با پدافند غیرعامل برای مدیران به مدت هشت ساعت و کارشناسان و کارمندان به مدت 16 ساعت از مصوبه های این جلسه بود.
پایان پیام/
نظر شما