به گزارش خبرنگار سیاسی شبستان ابراهیم آقامحمدی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با حضور در نمایشگاه مطبوعات از غرفه شبستان بازدید کرد.
آقامحمدی با اعلام این خبر که سفر هیئت پارلمانی برای مذاکره با دولت میانمار به 15 آبان موکول شده به خبرنگار شبستان گفت: هیئت پارلمانی برای سفر به میانمار و مذاکره به منظور احقاق حقوق بیشتر برای مسلمین این کشور اوایل مهرماه تعیین شد که بنده هم عضو این هیئت هستم و بنا داشتیم در همان زمان به میانمار سفر کنیم اما گفتند که وزیر خارجه 15 آبان سفری به هند دارد، به همین دلیل سفر ما به تأخیر افتاد تا 15 آبان به همراه وزارت خارجه و هلالاحمر به میانمار برویم تا علاوه بر رؤیت وضعیت مسلمانان میانمار از نزدیک به آنها امدادرسانی انجام دهیم.
وی با اظهار این مطلب که هنوز مشخص نشده که سفر 15 آبان قطعی است یا خیر، افزود: قرار است در سفری که انجام میدهیم با دولت میانمار مذاکره داشته باشیم زیرا گروههای افراطی یهودی آن کشور اقلیت مسلمان را بسیار آزار میدهند؛ اقلیت مسلمان در میانمار یک اقلیت بیپناه است که در هیچجا برای آنها حقوقی به رسمیت شناخته نشده آنها جزء آب و خاک برمه هستند اما در قانون اساسی این کشور مسلمانان را به رسمیت نشناختهاند و آنها نمیتوانند تا سن مشخصی ازدواج کنند.
آقامحمدی افزود: اقلیت مسلمان میانمار از حقوق اجتماعی برخوردار نیستند و نمیتوانند در ادارات این کشور شاغل شوند زیرا شهروند به حساب نمیآیند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم شورای اسلامی در خصوص سفر 15 آبان هیئت پارلمانی به برمه تأکید کرد: با توجه به اینکه هنوز از سوی وزارت خارجه تأییده سفر به دست ما نرسیده باید اعلام کنیم که اگر این وزارت سفرش را کنسل کند مجلس مصمم است تا هیئت پارلمانی را اعزام کند.
آقامحمدی در خصوص آخرین اخبار از وضعیت گروگانهای ایرانی در سوریه گفت: در سوریه پیگیریهای خوبی از سوی وزارت خارجه انجام شده و دستگاه دیپلماسی کشورمان در این رابطه فعالانه عمل کرده است، مجلس هم برای این موضوع هیئتی تشکیل داده که باز هم بنده عضو این هیئت هستم و تاکنون پیگیریهایی از سوی هیئت پارلمانی برای آزادی گروگانهای ایرانی با وزارتهای خارجه کشورهای حامی گروگانگیرها مانند ترکیه و قطر انجام شده است. همچنین دولت سوریه نیز صحبتهایی در این زمینه داشته و همکاریها تا جایی بوده که دولت سوریه قبول کرده خواستههای گروگانگیرها را تا جایی که امکانپذیر باشد، برآورده کند.
وی با اظهار این مطلب که پیگیریها برای آزادی گروگانهای ایرانی در سوریه فشرده و مستمر است، تصریح کرد: همین امر باعث شده که گروگانگیرها از فضای تهدید و عصبانیت خارج شوند و در حال حاضر بحث آزادی گروگانها مطرح است و خطری که برای آنها و تشویش خاطر خانوادهها و مردم وجود داشت از بین رفته و هماکنون ما مطمئنایم که بحث خطر جانی برای گروگانها وجود ندارد و آزادی آنها مطرح است و همه دستگاههایی که درگیر این قضیهاند وظایفشان را به خوبی انجام دادهاند و امیدواریم در آینده نزدیک شاهد آزادی گروگانهای ایرانی در سوریه باشیم.
پایان پیام/
نظر شما