محمدرضا عباسیان، دبیر سی و یکمین جشنواره فیلم فجر با حضور در غرفه خبرگزاری شبستان در نوزدهمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها درباره تضمین اکران فیلمها پس از جشنواره به خبرنگار شبستان گفت: اصرار داریم گزینش ما به صورتی باشد که فیلمها برای اکران پس از جشنواره با مشکلی روبرو نباشند اما به هر صورت ما برگزارکننده جشنواره هستیم و حتی محتوای جشنواره نیز تا حدودی به مسئولان محتوایی سازمان سینمایی مربوط میشود، بنابراین درباره اینکه پس از جشنواره چه اتفاقی خواهد افتاد آقای عرفانمنش و تیم جدید محتوای آثار نظر میدهند.
وی درباره سیاستگذاری جشنواره امسال گفت: دلیلی وجود ندارد که همه تولید یکساله سینمای ایران در جشنواره فیلم فجر رونمایی شود، شاید یکی از عوامل آسیب جدی به حوزه اکران خود جشنواره فجر باشد چرا که ذهنیت درباره خوب یا بد بودن و پرفروشبودن یا نبودن یک فیلم در جشنواره فجر به وجود میآید، به همین خاطر بهتر است بسیاری از فیلمها در طول سال و در زمان اکران رونمایی و ارزیابی شوند.
وی ادامه داد: از نظر ما فیلمهایی که در شأن جشنوارهای با نام فجر و در شأن انقلاب و فجر هستند میبایست در جشنواره به نمایش دربیایند.
عباسیان همچنین افزود: در سالهای گذشته تصور بر این بود که هر چه تعداد فیلمها بیشتر باشد جشنواره پرشکوهتر خواهد بود در حالی که در همه دنیا بخش اصلی جشنوارهها با 15 الی 20 فیلم شکل میگیرد و جشنواره فجر هم باید در همین ابعاد برگزار شود.
دبیر سی و یکمین جشنواره فیلم فجر درباره نحوه گزینش فیلمهای بخش مسابقه نیز گفت: جشنواره فجر جشنواره فیلمهای مربوط به انقلاب و ارزشهای آن است و شعار اصلی جشنواره امسال کیفیت است، بنابراین کیفیت محتوایی و فنی آثار مهمترین شاخصه هیئت انتخاب خواهد بود.
عباسیان در پایان درباره احتمال عدم همکاری حوزه هنری در زمان برگزاری جشنواره فیلم فجر و همچنین اکران فیلمها پس از جشنواره گفت: مطمئنم حوزه چنین کاری نمیکند چرا که جشنواره فجر جشنواره انقلاب است و متعلق به یک گروه سیاسی نیست، مسئله اکران برخی فیلمها موضوع دیگری است که به حوزه و سینماگران مربوط میشود ولی با شناختی که از مسئولان حوزه وجود دارد قطعا چنین اتفاقی نمیافتد.
پایان پیام/
نظر شما