به گزارش خبرنگار شبستان، فیصل حسنی معاون فرهنگ و ارتباط اسلامی با حضور در غرفه شبستان از تشکیل مجمع سیاست گذاری فرهنگی در بین الملل خبر داد و گفت: سال آینده تخصیص بودجه برای نهادها با سیاستگذاری هایی که سازمان فرهنگ و ارتباطات تصویب کرده است، انجام می گیرد.
وی افزود: دولت سال گذشته برای جلوگیری از موازی کاری در کلیه نهادها طرحی را تصویب کرد مبنی بر اینکه مجموعه ای زیرنظر سازمان فرهنگ و ارتباط اسلامی با نام مجمع سیاست گذاری فرهنگی در بین الملل شکل گیرد.
حسنی با بیان اینکه سیاست ما شفاف کار کردن در بین الملل است، تاکید کرد: نمایندگان در کشورهای مختلف به صورت شفاف فرهنگ ایرانی و اسلامی را تبلیغ می کنند.
وی با بیان اینکه در آینده ای نزدیک این کشورها از نود به عدد 120 می رسند، اظهار کرد: تقریباً 220 نمایندگی سیاستگذاری های ایرانی و اسلامی جمهوری اسلامی را به صورت روشن تبلیغ می کنند.
معاون فرهنگ و ارتباط اسلامی با بیان اینکه کشورهایی که از لحاظ فرهنگی به ما نزدیک هستند نمایندگی بیشتری در آن کشورها وجود دارد، یادآور شد: یکی از کارهای فرهنگی ما ترویج زبان فارسی در آسیای میانه، آمریکا و اروپا است و همچنین کرسی های زبان فارسی و ایران شناسی در روسیه هم فعال هستند.
وی ادامه داد: برای ترویج ایران شناسی در کشورهای مختلف تجهیز کلیه اتاقهای مربوط به ایران شناسی در دانشگاهها به عهده ما است.
وی از ایجاد شبکه های رادیویی فارسی زبان خبر داد و گفت: کشورهایی که علاقه مند به فرهنگ غنی ایرانی اسلامی باشند، در آن کشورها ایستگاه رادیویی برای پاسخگویی به سوالهای شرعی مخاطبان ایجاد می شود.
به گفته حسنی در کشورهایی مانند روسیه، بلاروس و ونزوئلا، فیلمهای ایرانی ترجمه شده به زبان آن کشورها در شبکه ملی پخش می شود.
وی با بیان اینکه باید برای ترویج فرهنگ اسلامی از ظرفیت های جنبش عدم تعهد استفاده کرد ،گفت: در این راستا کارگروهی تشکیل شده است، تا فرهنگ غنی ایران را تبلیغ و ترویج کند.
معاون فرهنگ و ارتباط اسلامی یادآور شد: باید در بحث فرهنگی سیاست ما همسو کردن فرهنگ اسلامی در کشورهای جهان اسلام باشد که می توان از ظرفیت و بودجه جنبش عدم تعهد استفاده کرد.
حسنی تاکید کرد: باید برای جلوگیری از موازی کاری بودجه و تمام ظرفیت های سازمانهای مختلف فرهنگی در یک راستا حرکت کند، در غیر این صورت فعالیت های انجام شده خنثی می شود.
معاون فرهنگ ارتباط اسلامی با بیان اینکه بخشی از بودجه تعلیم و آموزش فرهنگ غنی اسلامی در کشورهای مختلف را نهادهای بین المللی تامین می کنند، خاطرنشان کرد: جهان اسلام و کشورهای اروپایی که برایشان اسلام و فرهنگ غنی اسلامی اهمیت دارد بخشی از بودجه را بر عهده می گیرند.
پایان پیام/
نظر شما