اشتغال پایدار و کار‌آفرینی، هدف اصلی اجرای نظام جامع مهارت

معاون امور مجلس و استان‌های وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: هدف اصلی اجرای نظام جامع مهارت کار‌آفرینی و اشتغال پایدار است چراکه مهارت‌آموزی ما را از وابستگی صرف به آموزش‌های نظری دور می‌کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، سید محمدرضا موالی‌زاده، معاون امور مجلس و استان‌های وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، عصر امروز (10 آبان) در نشست شورای هماهنگی دستگاه‌های زیر‌مجموعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اردبیل، اظهار داشت: هدف اصلی اجرای نظام جامع مهارت کار‌آفرینی و اشتغال پایدار است چراکه مهارت‌آموزی ریسمانی است که علم را به ثروت متصل می‌کند و ما را از وابستگی صرف به آموزش‌های نظری دور می‌کند.


وی تهیه و تدوین نظام جامع مهارت را از اقدامات و کارهای ارزشمند دولت در ساماندهی به این حوزه اعلام کرد، افزود: هر چقدر به مهارت‌های شغلی و حرفه‌ای توجه کنیم فرصت‌های شغلی بهتر فراهم شده و زمینه‌های آن مهیا‌تر می‌شود.


معاون امور مجلس و استان‌های وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: نتیجه این مهارت‌آموزی در بازنگشتن زندانیان را به صورت معنادار می‌توانیم مشاهده کنیم چرا که بازگشت مجرمان که در زندان مهارت می‌آموزند و حرفه یاد می‌گیرند به زندان‌ها به حداقل رسیده است.


موالی‌زاده تصریح کرد: هر چند نظام غرب در یک رفتار متضاد سعی می‌کند رابطه بین کارگر و کار‌فرما را دعوایی نشان دهد، اما رابطه کارگر و کار‌فرما در جامعه ما برگرفته از دین اسلام و سخن ائمه یک رابطه سالم است که بیشتر ماهیت استاد و شاگردی نیز دارد.


وی بیان داشت: امیدواریم در سایه اجرایی شدن سند کار شایسته بتوانیم موانع و مشکلات پیشرو در بخش کارگری و کارفرمایی را حل کنیم.


موالی‌زاده از اصلاح قانون کار و بهنگام شدن برنامه جامع آموزشی در این زمینه خبر داد و ابراز داشت: امیدواریم مجلس در اصلاح قانون کار و بخش تعاون به سرعت اقدامات و زمینه‌سازی‌ها را انجام دهد.


این مسئول به تدوین اطلس جامع اشتغال کشور اشاره کرد و یادآور شد: در این زمینه نیز برنامه‌ریزی‌ها بر اساس آمایش سرزمینی انجام می‌شود که خود نقطه عطفی در اشتغال و کار‌آفرینی مفید است.


پایان پیام/

کد خبر 190174

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha