علی معلم، مدیر مسوول ماهنامه دنیای تصویر با بیان اینکه نشریات کشور به رغم رشد مناسب در کمیت، کیفیت خوبی ندارن، گفت: به طور قطع این مشکل قابل حل است و نشریات کشور باید به طور تخصصی و دقیق تر به موضوعات مختلف بپردازند.
این روزنامه نگار با بیان اینکه تنها حدود 10 درصد نشریات کشور در حوزه کاری خود تخصص دارند گفت: ضعف اصلی در این بخش، بیشتر به نشریات عامه باز می گردد که موضوعات و حوزه های مختلفی را پوشش می دهند.
معلم ادامه داد: این گونه از نشریات به علت عدم اطلاعات کافی یا به روز نبودن اطلاعات خود، کیفیت مطلوب و مناسبی را به مخاطبان ارایه نمی دهند.
مدیر مسوول ماهنامه دنیای تصویر گفت: با توجه به وضعیت یاد شده، وظیفه معاونت مطبوعاتی فراهم آوردن فضایی تخصصی برای رسانه های مرتبط با عامه مردم است که این امر می تواند در افزایش تیراژ نشریات موثر باشد.
وی در ادامه به برگزاری نشست های تخصصی در سرای روزنامه نگاران ایران اشاره کرد و افزود: برگزاری نشست های تخصصی می تواند به ارتباط میان مخاطبان و صاحبان رسانه بیافزاید وموجب شناخت بیشتر مخاطبان با رسانه های مورد نظر خود شود.
معلم تاکید کرد: برگزاری نمایشگاه مطبوعات اهداف و جنبه های موثر و قابل توجهی دارد و تعامل موجود میان مردم و غرفه داران و مسئولان از جمله تاثیرات مثبت برپایی این نمایشگاه است.
نوزدهمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری ها از 7 تا 13 آبان در مصلی امام خمینی(ره) برپاست.
پایان پیام/
نظر شما