قرآن و عترت محور نشریات تجربی کانونها/نشریات درباره سبک زندگی کار کنند

حجت الاسلام سلیمانی با تاکید بر لزوم محور قرارگرفتن قرآن و عترت در نشریات تجربی کانون ها گفت: بهترین بستر برای ارایه سبک زندگی مساجد است و نشریات باید سبک زندگی اسلامی را از منابع دینی استخراج و منتشر کنند.

به گزارش خبرنگار شبستان، حجت‌الاسلام حمیدرضا سلیمانی، دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در گردهمایی فعالان نشریات تجربی و رسانه‌های دیجیتال کانون‌های مساجد بر لزوم بازنگری انگیزه در متولیان نشریات مساجد تأکید کرد و گفت: باید از خود بپرسیم انگیزه‌ ما از راه‌اندازی سایت یا نشریه چیست؟

 

وی اظهار کرد: اگر هدف‌مان مقابله با میدان حملات دشمن و دفاع از حرم دین و انبیای الهی است، مسیر درست است اما اگر انگیزه غیر از این باشد وای بر ما.

 

وی گام‌برداشتن در مسیر دفع تهاجمات دشمن را عبادی و طهارت خواند و اذعان کرد: اگر هدف‌مان از راه‌اندازی سایت یا نشریه تفاخر و خودنمایی باشد، خسارت کردیم. افرادی که در پی جزا و پاداش یا تقدیر و تشکر هستند، بدانند در اخلاص خود مشکل دارند. انگیزه مسجدی‌ها باید الهی باشد.

 

توجه به قالب و کمیت، توجه به محتوا و کیفیت، هدفمندی برنامه‌ها، حفظ شئون مسجد، رفع نیازهای نوجوانان و جوانان، حرکت در مسیر الگوی پیشرفت و توسعه و عدالت، نظم و پی‌گیری حرکت‌ها، نظارت بر کارها، پیوند با امام جماعت و حرکت در مسیر دفاع از جبهه انقلاب بخشی از توصیه‌هایی است که حجت‌الاسلام سلیمانی خطاب به فعالان نشریات تجربی در رسانه‌های دیجیتال کانون‌های مساجد بیان کرد.

 

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تأکید کرد: محتوا باید بر اساس نیاز نسل جوان و در قالب مناسب عرضه شود. قرآن و عترت باید محور حرکت نشریات تجربی باشد و محتواها از آموزه‌های قرآن و عترت اتخاذ شود. باید مراقب باشیم در مسیر حرکت‌مان از مدار و چارچوب قرآن و عترت خارج نشویم.

 

وی افزود: کارهای فرهنگی خود را در میانه راه رها نکنیم. فعالیت نشریات کانون‌های مساجد وقتی تأثیرگذار خواهد بود که مستمر و پیوسته انجام شود. بسیاری در انقلاب سهیم بودند اما در میانه راه از مسیر دور شوند، نباید این گونه باشیم. در کارهای فرهنگی خستگی به خود راه ندهید.

 

حجت‌الاسلام سلیمانی بر لزوم حرکت در مسیر دفاع از جبهه انقلاب و مقابله با جبهه تهاجم فرهنگی تأکید و تصریح کرد: فعالان نشریات در مسیر حرکت خود با امام جماعت و کارشناسان مرتبط، پیوند عمیق داشته باشند.

 

وی توصیه کرد که بخش‌هایی چون نقد و بررسی فیلم‌ها، کتاب‌ها، تئاتر‌ها و ...، بخش تجربه‌نگاری و معرفی ایده‌های موفق و پرسش و پاسخ به نشریات کانون‌های مساجد اضافه شود.

 

دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد از مساجد به عنوان پایگاه خداترسی و ولایت‌مداری یاد کرد و گفت: نتیجه کار فعالان نشریات باید این مؤلفه را نشان دهد. باید ببینیم نشریه، سایت یا وبلاگ ما چقدر به خداترسی و ولایت‌مداری مخاطبان افزوده است.

 

وی بهترین بستر برای ارایه سبک زندگی اسلامی را مساجد دانست و بیان کرد: فعالان نشریات، سایت‌ها و وبلاگ‌های کانون‌های مساجد سبک زندگی را بر اساس آیات و روایات دسته‌بندی کنند و آنها را منعکس کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: تشکیل گفتمان‌ها و کرسی‌ها درباره سبک زندگی در مساجد هم می‌تواند در تحقق منویات رهبری در این‌باره مؤثر باشد.

 

وی با اشاره به اینکه ساماندهی امور کانون‌ها در امر نشریات و سایت‌ها و صدور مجوز و ارایه تسهیلات در دستور کار ستاد است، توصیه‌هایی به فعالان نشریات کرد و گفت: در کارها جدیت و استقامت داشته باشید و برای افزایش آگاهی و بصیرت خود برنامه‌ریزی کنید. اگر متولیان مساجد به ارتقای آگاهی خود بی‌توجه باشند، نمی‌توانند رهبر و امام مردم باشند.

پایان پیام/
 

کد خبر 189543

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha