اختصاص 270 میلیون تومان به مصلی امام علی(ع) نهبندان

فرماندار نهبندان با اشاره به اینکه مصلی امام علی(ع) بزرگ‌ترین پروژه عمرانی در زمینه دینی و فرهنگی این شهرستان است، افزود: 270 میلیون تومان دیگر از اعتبارات دولتی برای تسریع در روند اجرای این پروژه اختصاص یافت.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمد مهدی عظیمی، فرماندار نهبندان، در حاشیه بازدید از حوزه های علمیه خواهران و برادران و مصلای امام علی (ع) نهبندان اظهار داشت: مصلی امام علی (ع) بزرگ‌ترین پروژه عمرانی در زمینه دینی و فرهنگی این شهرستان است که فاز اول آن با فضای یک هزار و 500 متر مربع در حال ساخت است.

 

وی با بیان اینکه 270 میلیون تومان دیگر از اعتبارات دولتی برای تسریع در روند اجرای این پروژه مذهبی و دینی اختصاص یافت، گفت: ساخت مصلی نهبندان در زمینی به مساحت 25 هزار مترمربع و با زیربنای چهار هزار متر مربع در 4 فاز و 2 طبقه از سال 78 با اعتبار اولیه 480 میلیون تومان آغاز شده که تاکنون فاز اول آن فقط 40 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

 

وی افزود: تاکنون یک میلیارد تومان برای ساخت و اجرای این پروژه عظیم مذهبی از محل اعتبارات شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور، دولت و خیران هزینه شده اما تکمیل کامل این طرح به اعتبار 10 میلیارد تومانی نیازمند است که می طلبد متولیان امر در این زمینه توجه ویژه ای داشته باشند.

 

فرماندار نهبندان، اقامه نماز را نشانه حکومت صالحان و فلسفه بعثت پیامبران دانست و ادامه داد: نماز جمعه نقش مهمی در وحدت ملی، ارتقای فرهنگ عمومی، رشد بینش دینی و سیاسی، نزدیک کردن مردم به خدا، ارتقای سطح امنیت اجتماعی و کاهش نابهنجاری اجتماعی، فساد اخلاقی و منکرات ایفا می‌کند.

 

وی مصلای نماز جمعه را جایگاه معراج مؤمنان و مرکز فرماندهی تصمیمات دینی و تبلیغ معارف اسلامی خواند و اظهار کرد: این مصلی با ظرفیت 6 هزار نفر شامل شبستان ویژه برادران و خواهران، مجموعه های فرهنگی و ورزشی، سالن کنفرانس، کتابخانه، سرویس بهداشتی و حیاط است.

 

عظیمی اجتماعات، مرکز اسناد و موزه شهدا، فضای اداری و پارکینگ را نیز از جمله بخش‌های دیگر مصلی امام علی(ع) این شهر دانست و افزود: نوع معماری و نمای پیش بینی شده مصلی؛ سنتی اسلامی و مدرن با سنگ گرانیت و آجر سفال بوده که تاکنون به علت کمبود اعتبارهیچ یک از فازهای آن به بهره برداری نرسیده است.

 

فرماندار نهبندان در حاشیه بازدید از حوزه های علمیه ی نهبندان نیز گفت: حوزه علمیه با پرورش طلبه و روحانیون در حقیقت در راستای ترویج و نشر ارزش‌های دین مبین اسلام تلاش می‌کند.

 

عظیمی با بیان اینکه امروزه حوزه‌های علمیه در هر منطقه و شهری به عنوان مراکز معنوی و فرهنگی آن منطقه و شهر محسوب می‌شوند، تصریح کرد: این مراکز روحیه و فضای آن منطقه و شهر را معنوی و فرهنگی می‌کنند.

 

امام جمعه و مدیر حوزه علمیه امام جعفر صادق (ع) نیز حوزه‌های علمیه را سنگرهای اصلی ترویج و اشاعه معارف اسلامی و معنوی دانست و گفت: حوزه‌ها مهم‌ترین پایگاه محکم اسلام در برابر حملات و انحرافات هستند.

 

حجت الا سلام خزایی اظهار داشت: حوزه‌های علمیه از دیرباز مرکز تعلیم و تربیت طالبان دینی و مبلغان اسلامی و مهم‌ترین پایگاه محکم اسلام در برابر حملات، انحرافات و کج‌روی‌ها بوده است.

 

وی با بیان اینکه حوزه های علمیه امام جعفر صادق (ع) و خواهران فاطمیه فعالیت خود را از سال 85 در نهبندان آغاز کرده است، گفت: بیش از 140 طلبه خواهر و برادر هم‌اکنون در پنج پایه در این حوزه ها مشغول تحصیل و فراگیری علوم اسلامی هستند که تاکنون 40 طلبه ی خواهر فارغ التحصیل شده اند.

 

به گزارش روابط عمومی فرمانداری نهبندان، حجت الا سلام خزایی تصریح کرد: حوزه های علمیه خواهر و برادر نهبندان در زمینی به مساحت 24 هزار مترمربع احداث شده که فاز نخست این حوزه ها شامل فضای آموزشی و اداری با اعتباری بالغ بر 900 میلیون تومان از محل اعتبارت حوزه علمیه خراسان رضوی و اعتبارات دولتی ایجاد و راه‌اندازی شده است.

 

وی گفت: برای اجرای فاز دوم این حوزه های علمیه که شامل خوابگاه و سلف سرویس است نیازمند اعتباری بالغ بر 10‌میلیارد ریال است.
 

پایان پیام/

کد خبر 188018

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha