به گزارش خبرگزاری شبستان از تهران، کیومرث فروتنی، مسئول دبیر کارگروه حمایت از تولید، در جمع خبرنگاران اظهارداشت: این تصمیم بنا بر درخواست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران در بیستمین جلسه کارگروه حمایت از تولید گرفته شد.
وی گفت: تصمیم کمیته تخصصی کارگروه حمایت از تولید با در نظر گرفتن چند شرط محقق می شود که موافقت اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران و تولیدی بودن این واحدها از جمله شروط در نظر گرفته شده است.
فروتنی ادامه داد: صرفا واحدهایی که از داخل شهر تهران انتقال یافته اند مشمول برخورداری ازتصمیم کارگروه حمایت از تولید هستند و این واحدها باید قبل انتقال از داخل شهر تهران به شهرک های اطراف دارای جواز کسب از اتحادیه های صنفی و فعال باشند.
وی افزود: دریافت زمین در شهرک صنعتی از سوی واحدها قبل از پایان سال 87 از دیگر شروطی است که این 600 واحد برای دریافت پروانه بهره برداری باید داشته باشند.
به گفته فروتنی، زمینه فعالیت 412 واحد از 600 واحد انتقال یافته در زمینه فلزی، حدود 16 واحد در صنایع شیمیایی، 12 واحد نساجی، 3 واحد الکترونیک، 10 واحد سلولوزی، یک واحد کانی غیر فلزی، و 11 واحد هم در سایر زمینه ها بوده است.
مسئول دبیر کارگروه حمایت از تولید اظهار داشت: این 600 واحد با درخواست اتحادیه های صنفی به شهرکهای صنعتی منتقل شده اند و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران با در نظر گرفتن شروط ذکر شده میتواند پروانه بهره برداری این واحدها را صادر کند.
طبق مصوبه دولت در سال 69 واحدهای آلاینده در شعاع 120 شهر تهران و 50 کیلومتری شهر اصفهان اجازه دریافت پروانه بهره برداری را ندارند.
با انتقال این 600واحد از سطح شهر تهران به شهرک های اطراف از جمله شمس آباد، از مزایای خدمات شهرک های صنعتی از جمله خدمات زیربنایی نظیرنرخ آب و برق و گاز صنعتی و کمتر از صنوف، تسهیلات بانکی و معافیت های مالیاتی که دارای ضوابطی در بخش صنعت هست و برخی مزیتهایی در رابطه با تامین اجتماعی برخوردار میشوند.
پایان پیام/
نظر شما