به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، مرتضی هاشم پور، رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت مازندران امروز(4ابان) در سی و ششمین جلسه کمیته فرش استان با بیان این مطلب اظهار کرد: در بعد اجتماعی، نیز فرش دستبافت ایرانی موجب اشتغالزایی و تثبیت جمعیت روستایی و جلوگیری از مهاجرت روستائیان به شهر می شود.
وی، به بعد اقتصادی فرش دستبافت اشاره کرد و گفت: مزیت هایی چون سرمایه اندک و کاربری نیروی انسانی بالا و ارزآوری و ایجاد ارزش افزوده بالا کارکرد اقتصادی فرش ایرانی است.
هاشم پور با تاکید بر حضور پررنگ تشکل ها و بخش مهندسی در این حوزه افزود: نقش پذیری فعال تر تشکل های غیر دولتی موجب درخشش فرش دستبافت ایرانی در مجامع بین المللی می شود.
وی اظهار کرد: با همت و تلاش بی وقفه می توان فرش ایرانی را از انزوا و فراموشی و خاک خوردگی خارج ساخت.
هاشم پور به برخی برنامه سازی ها و فرصت سازی ها در این راستا اشاره کرد و گفت: ایجاد تشکل های استانی برای فرش، فراهم سازی مقدمات برگزاری نمایشگاه فرش استانی و بین المللی تهران برای سال آینده، گرایش صادرات محوری و تولید سفارشی با توجه به ذائقه مشتریان داخلی و بازارهای هدف خارجی، شرکت فعال در نمایشگاه ها و تورهای داخلی و خارجی، تخصیص تسهیلات و اعتبارات به بافندگان واقعی و حمایت و پشتیبانی از آنها و برگزاری جشنواره فرش ایرانی می توانند زمینه ساز شکوفایی و بالندگی فرش دستبافت ایرانی را فراهم سازند.
گفتنی است، در ادامه نشست کمیته فرش استان برخی از روسای اتحادیه های صنفی فرش دستبافت و همچنین کارشناسانی از سازمان تامین اجتماعی، سازمان آموزش فنی و حرفه ای، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان به بیان مسائل و مشکلات و پیشنهادات خود در این بخش پرداختند.
پایان پیام/
نظر شما