به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حمید رضا قاسمی، معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین بیان کرد: موزهها بخش اعظم تاریخ، فرهنگ و هنر یک ملت را به نمایش گذاشته و محور ارتباطی نسل جدید با گذشتگان هستند.
وی ادامه داد: بیان فعالیتهای دوران کهن، تجهیز و راهاندازی این مراکز از برنامههای ضروری است که علاوه بر معرفی اصالت و هویت یک کشور، مطالعه و بررسی آنها راهگشای ابهامات تاریخی و چراغ راه آینده خواهد بود.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین با اشاره به تجهیز موزه سنگ به آثار هنری هنرمندان استان افزود: خوشبختانه استان قزوین دارای غنای تاریخی، فرهنگی و هنری بوده و با داشتن موزههای متعدد میتواند در راستای معرفی فرهنگ و هنر این سرزمین تواناییهای خود را به نمایش بگذارد.
وی عنوان کرد: موزه سنگ نیز یکی از موزه هایی است که به زودی در استان افتتاح میشود که از بخشهای مختلفی تشکیل شده و قسمتی از این موزه به آثار هنرمندان معاصر تخصیص یافته که مراحل تجهیز و راهاندازی آن صورت گرفته است.
قاسمی توضیح داد: در پی بررسیهای کارشناسی و با توجه به حضور هنرمندانی توانا و فعال در عرصه سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی در استان برآن شدیم تا در این موزه از حضور این عزیزان بهرمند شده و آثار نفیس آنها را برای علاقمندان به نمایش درآوریم.
وی با اشاره به رشد روز افزون هنر و صنعت تراش سنگ اظهار کرد: تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی که به عنوان یک هنر و صنعت محسوب میشود با توجه به موقعیت اقتصادی و درآمدزایی که برای هنرمند به دنبال دارد، دارای محبوبیت خاصی در بین جوانان بوده و از روند رو به رشدی برخوردار است.
به گزارش روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین، این مقام مسئول تصریح کرد: برگزاری دورههای آموزشی تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی یکی از سیاستهای معاونت صنایع دستی استان در راستای گسترش و ترویج این رشته هنری بوده که از استقبال خوبی برخودار است.
وی خاطر نشان کرد: خوشبختانه با حمایت بخش دولتی از این هنرمندان، هم اکنون تعدادی از هنرمندان فعال در حال ثبت یک شرکت تعاونی تخصصی تراش سنگ های قیمتی هستند که امیدواریم با تلاش و زحماتی که متقبل میشوند، بتوانند در غنای این رشته و نوآوریهای مرتبط با آن موفق باشند.
پایان پیام/
نظر شما