بهرام فغانی، رئیس اداره حفاظت محیط زیست ساری، امروز(3 آبان) به خبرنگار شبستان گفت: شکار در ایران سابقه هزاران ساله دارد، اما این شکار هزاران ساله به منظور تامین مواد غذایی و مصرفی مردمان آن روزگار بوده است.
وی افزود: امروز شکار تفریحی و هیجانانگیز برای کشتن جانوران در معرض خطر است البته شکار حیوانات در معرض خطر نه تنها تفریح نیست بلکه یک جنایت بزرگ است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست ساری بیان کرد: سازمان حفاظت محیط زیست هر ساله پس از برآورد تعداد وحوش کشور تعدادی پروانه شکار و صید به میزانی که لطمهای به طبیعت و تنوع زیستی کشور وارد نیاورد، صادر کرد.
وی ادامه داد: این امکان در اختیار علاقهمندان به شکار و صید و کسانی که از این راه امرار معاش میکنند قرار دارد تا در قالب یک طرح مطالعه شده و در محدوده قوانین به این امر پرداخته و در حین حال طبیعت و تنوع زیستی بینظیر را برای نسلهای آینده و فرزندان خود حفظ کنند.
فغانی عنوان کرد: بر اساس دستور صادره شده توسط اداره کل نظارت و بازرسی سازمان، هر ساله دو نوبت آمارگیری در تمام مناطق چهارگانه تحت حفاظت و زیستگاه های آزاد توسط محیطبانان و کارشناسان صورت میگیرد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست ساری خاطرنشان کرد: این آمارگیری در اواخر بهار و اواخر پاییز که فصل زایمان تمام شده و تمامی گلهها دور هم جمع میشوند انجام میگیرد و آمارگیری پرندگان در یک نوبت و در دی ماه انجام میشود.
پایان پیام/
نظر شما