به گزارش خبرگزاری شبستان، عبدالرضا رحمانی فضلی، رییس دیوان محاسبات در مراسم امضاء تفاهم نامه سامانه سما، گفت: هدف اصلی از اجرای طرح نظارت الکترونیک اقدام در جهت سیاست های پیش گیرانه دیوان محاسبات است. با اجرای این طرح دیوان میتواند خلافهای مالی دستگاهها و سازمان های دولتی را به صورت برخط (on line) رصد وبه جمع آوری، تحلیل و پردازش دادههای مالی پرداخته و در حین کار، به دستگاه های خاطی تذکر بدهد تا این دستگاهها ضمن اطلاع، عملکرد خود را اصلاح کنند.
رحمانی فضلی، طرح نظارت الکترونیک دیوان محاسبات را از نظر فنی، نرم افزاری، سخت افزاری و مدت زمانی که برای اجرای این پروژه به خود اختصاص داده است بی نظیر دانست.
رییس دیوان محاسبات تصریح کرد: مرکز اطلاعات (DATA CENTER) دیوان محاسبات کاملا مستقل از شبکه دولت است، برای صرفه اقتصادی و پرهیز از موازی کاری تنها از بستر شبکه دولت برای دسترسی به اطلاعات سازمان ها و نهاد های دولتی استفاده کرده و پردازش اطلاعات به طور مستقل در مرکز دیوان محاسبات صورت می گیرد.
مشاور رییس جمهور در امر فن آوری اطلاعات نیز در این مراسم گفت: سه نوع شبکه اینترنت مشتمل بر شبکه ملی و شبکه خصوصی و شبکه داخلی در جهان وجود دارد، شبکه الکترونیک دولت از نوع سوم است که مخصوص سازمانهای دولتی و حاکمیت است.
کارگری با اشاره به تاریخچه تاسیس شبکه دولت گفت: این شبکه در سال 1376 راهاندازی شد که تا سال 1384 فقط 80 سازمان و نهاد دولتی به آن متصل بودند، با شروع کار دولت نهم این پروژه بازسازی و گسترش یافت به طوری که هم اکنون 3000 هزار سازمان و نهاد دولتی به یکدیگر متصل هستند. ضریب امنیت شبکه دولت بالاست از این رو به مسوولان دیوان محاسبات این اطمینان را میدهم که به راحتی از بستر شبکه دولت برای نظارت الکترونیک استفاده کنند.
این تفاهم نامه را صبح امروز رحمانی فضلی رییس کل دیوان وکارگری مشاور رییس جمهوری در فن آوری اطلاعات در محل دیوان امضاء کردند.
پایان پیام/
نظر شما