ارایه تسهیلات دانشگاه آزاد به دانش‌آموزان قهرمان

مدیرکل تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی ازحضور 3هزار ورزشکار دانشجو درپنجمین المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاه آزاد خبر داد وگفت: درصددیم با انعقاد تفاهم نامه<BR> تسهیلات دانشگاه آزاد به دانش‌آموزان قهرمان ارایه دهیم.

به گزارش خبرنگار شبستان، علیرضا اسدی، مدیر کل تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی در نشست خبری پنجمین المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه این المپیاد از اول تا 14 آبان ادامه دارد، گفت: در پنجمین المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سه هزار دانشجو شرکت کرده‌اند.

وی با بیان اینکه 1700 دانشجوی آقا و 1300 دانشجوی خانم در این دوره از مسابقات حضور دارند، ادامه داد: شرکت‌کنندگان در 15 رشته ورزشی که در 9 رشته در حوزه بسکتبال، والیبال، تنیس روی میز، کاراته، کشتی فرنگی و کشتی آزاد، تکواندو، بدمینتون و فوتسال ورزشکاران آقا و در شش رشته ورزشی فوتسال، بسکتبال، والیبال، بدمینتون، تنیس روی میز و کاراته ورزشکاران خانم به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.

تغییر شعار قهرمان دانشجو به دانشجوی قهرمان

اسدی از تغییر شعار دانشگاه ورزشی دانشگاه آزاد خبر داد و گفت: جنسیت ورزش دانشجویی باید در حوزه خودش تعریف و بومی شود که بر این اساس شعار قهرمان دانشجو به دانشجوی قهرمان تغییر پیدا کرده و تمام سیاست‌ها بر این اساس تدوین شده است.

به گفته وی، به دستور رییس دانشگاه آزاد اسلامی شورای عالی ورزش در سال جاری در دانشگاه آزاد اسلامی تأسیس شده است.

25 هزار تومان سرانه هر دانشجو در حوزه تربیت‌بدنی

وی بحث سرانه دانشجویی  را از اصولی‌ترین مصوبه شورای عالی ورزش دانست و خاطرنشان کرد: سرانه دانشجویی در حوزه ورزش به صورت اعتباری نه نقدی برای هر دانشگاه و بر اساس تعداد دانشجو تعریف شده است.

اسدی در پاسخ به خبرنگار شبستان درباره سرانه تربیت‌بدنی هر دانشجو اظهار کرد: برای هر دانشجو 25 هزار تومان در حوزه تربیت‌بدنی به صورت اعتباری در نظر گرفته شده است.

به گفته اسدی، در برخی از رشته‌ها رشد 70 الی 100 درصدی حضور شرکت‌کنندگان را نسبت به سال‌های گذشته در این دوره از مسابقات شاهد هستیم..

تفاهم‌نامه ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی با وزارت آموزش و پرورش

مدیر کل تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه باید به زیرساخت‌های ورزشی توجه کرد، گفت: بدون در نظر گرفتن زیرساخت‌ها ورزش قهرمانی معنا ندارد.

وی با بیان اینکه در حوزه تربیت‌بدنی و ورزشی فیزیک انسان در 18 سالگی شکل گرفته‌ است، عنوان کرد: اگر قهرمانی پس از سن 18 سالگی کسب مقام کند جزو قهرمان‌های خاص است و این موارد کم دیده می شود.

اسدی با تأکید بر اینکه باید به ورزش دانش‌آموزی اهمیت زیادی دهیم، خاطرنشان کرد: درصددیم تا تفاهم‌نامه‌ای با وزارت آموزش و پرورش در خصوص دانش‌آموزان قهرمان المپیادها منعقد کنیم.

وی ادامه داد: قرار است دانش‌آموزان قهرمان را رصد و در قالب قرارداد پنج‌ساله به این دانش‌آموزان تسهیلات دانشگاه آزاد از مقطع کاردانی تا دکتری ارایه دهیم.

اسدی خاطرنشان کرد: باشگاه قهرمانی دانشگاه آزاد وجود دارد و اگر این دانش‌آموز قهرمان که از اول بر روی آن نظارت بوده است در هر مقطعی خاص از دانشگاه آزاد جدا شود می‌تواند این کار را انجام دهد و ما در این زمینه در حال کارشناسی و سیاست‌گذاری هستیم.

نشست خبری پنجمین المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بعدازظهر امروز اول آبان در ساختمان تربیت‌بدنی این دانشگاه برگزار شد.

پایان پیام/
 

کد خبر 186522

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha