به گزارش خبرگزاری شبستان، دکتر سید جواد هاشمیان با بیان این که در مقایسه با سایر بیماریهای قرنیه، شیوع عیوب انکساری بالاست، گفت: از این میان افرادی هستند که تمایل دارند از عینک استفاده نکنند و به همین خاطر به انجام اعمال جراحی مختلف از جمله لیزیک، لازک، پی.آر.کی و فمتولیزیک و همچنین استفاده از لنزهای داخل چشمی روی میآورند که تعدادشان هم کم نیست.
هاشمیان درباره روش فمتولیزیک توضیح داد: فمتولیزیک از نظر تکنیکی مشابه روش لیزیک است. در لیزیک، تهیه فلپ یا لایه سطحی قرنیه توسط دستگاه میکروکراتوم انجام میشود، ممکن است در این روش ضخامت قرنیهای که ایجاد میشود چندان دقیق نباشد یا عوارضی درحین تهیه فلپ ایجاد شود، اما به کمک دستگاه فمتولیزر، لیزر میتواند از سطوح مختلف عبور کند و با هر ضخامت و هر زاویهای فلپ را تهیه کند و عوارضی که در هنگام تهیه آن ایجاد میشود را به حداقل برساند. دقت این دستگاه بالاست و نتایج عملهای جراحی توسط آن مطمئنتر است.
وی افزود: البته روش فمتولیزیک علاوه بر درمان عیوب انکساری، کاربردهای دیگری از جمله جراحی قرنیه، اصلاح آستیگماتیسم و پیوندهای قرنیهای نیز دارد و تحولی در جراحیهای قرنیه به وجود آورده است.
هماهنگ کننده بخش قرنی و سیگمان قدامی بیست و دومین کنگره سالانه چشم پزشکی ایران، با اشاره به این که میتوان از فمتولیزیک در جراحی آب مروارید استفاده کرد.این متخصص چشم تاکید کرد: البته فمتولیزیک برای موارد خاص به کار میرود و اگر لیزیک، لازک و پی.آر.کی به درمان پاسخگو دهند نیازی به استفاده از دستگاه فمتولیزر نیست.
بنابر گزارش روابط عمومی انجمن چشم پزشکی ایران وی افزود: اکنون در دنیا لازک و پی.آر.کی عمدهترین روشها برای رفع عیوب انکساری چشم هستند که سالم و مطمئناند، در حال حاضر هزینه فمتولیزیک بالاست.
پایان پیام/
نظر شما