به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، محمود کتابی، رئیس آموزش و پرورش ناحیه 2 همدان در آئین افتتاحیه نخستین مدرسه غیرانتفاعی هوشمند، گفت: هوشمندسازی مدارس میتواند آشنایی دانشآموزان با تکنولوژی روز و ارتقای سطح مهارت و یادگیری آنها را به دنبال داشته باشد.
وی افزود: آموزش و پرورش میخواهد که درس و مدرسه باشد و تربیت در خانه و در تعامل بین خانه و مدرسه زمینههای رقابت و رفاقت بین دانشآموزان و مدارس دولتی و غیر دولتی و حتی خانوادهها ایجاد شود.
وی تصریح کرد: دانشآموزان هم باید همه تلاش خود را برای رشد و ترقی که خواسته خانوادهها و سیستم آموزشی کشور است به کار گیرند؛ زیرا سرمایههای آینده جامعه ما همین دانشآموزان هستند.
رئیس آموزش و پرورش ناحیه 2 همدان از اقدامات مثبت انجام شده و مزایای استفاده از امکانات بهروز و هوشمندسازی سخن گفت و اینکه توجه به سلامت دانشآموزان با حذف گچ و تخته، تنوعپذیری و در دسترس بودن اطلاعات عمومی با حضور اینترنت در مدارس و زیبایی و بهصرفه بودن از مزایای هوشمندسازی مدارس است.
محسن محبیان، مؤسس آموزشگاه غیر دولتی گفت: هوشمندسازی مدارس از جمله روشهای جدید آموزشی میباشد که زمینه را برای بهرهگیری از علوم و تکنولوژیهای روز فراهم میسازد.
وی با تأکید بر لزوم توجه به شیوه آموزشی نسل امروز اظهار داشت: استفاده بهینه از زمان، سرعت عمل در کار، بهروز رسانی اطلاعات، بهرهگیری از علوم و دانش روز و دانشآموزمحور بودن کلاسهای درس از جمله مزایای مدارس هوشمند محسوب میشوند.
محبیان با اشاره به هوشمندسازی آموزشگاه فرهنگ که در چند روز اخیر صورت گرفت، عنوان کرد: این آموزشگاه دارای هفت کلاس آموزشی است که 6 کلاس آن هوشمندسازی شده و تنها کلاس پیشدبستانی آن مانند گذشته اداره میشود و در مجموع مبلغ 30 میلیون تومان برای هوشمندسازی این کلاسها و تهیه رایانه، دیتا پروژکتور، برد هوشمند و لوازم جانبی آن هزینه شده است.
پایان پیام/
نظر شما