جایگاه ویژه خانواده در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش

مدیر کل سازمان آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به رونمایی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در 22 آذر سال گذشته، گفت: خانواده نقش و جایگاه ویژه ای را در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ایفا می کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، امیر نظری مدیر کل سازمان آموزش و پرورش استان زنجان ظهر امروز(29مهر) در همایش بهداشت روان و خانواده سالم در دارالقران کریم زنجان گفت:این همایش با 2 محورنقش و جایگاه خانواده در تعلیم و تربیت و جایگاه خانواده در سند بنیادین آموزش و پرورش بحث و بررسی می کند.

 

این مقام سئول با اشاره به اینکه در 22 آذر سال گذشته سند تحول بنیادین آموزش و پرورش رونمایی شده است، تصریح کرد: امسال این سند در مدارس در حال اجرا است.

 

نظری با اشاره به اینکه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش جایگاه ویژه ای را برای خانواده ها قائل شده، افزود: در سند بنیادین آموزش و پرورش بیش از 30 بار کلمه خانواده آمده است.


وی در ادامه با اشاره به اینکه در آئین نامه اجرایی نیز ارکان مدرسه در 4 رکن تعریف شده است، اذعان کرد: خانواده در این آئین نامه به عنوان رکن اصلی تعریف شده است.


این مقام مسئول ادامه داد: اگر برنامه هایی که در مدرسه اجرا می شوند همراهی خانواده ها در آن نباشد هیچ اثر گذاری نخواهد داشت.

 

مدیر کل سازمان آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برنامه های مختلفی برای همسو شدن آموزش و پرورش با خانواده ها تدارک دیده شده، تصریح کرد: تک شیفته کردن مدارس موجب هماهنگ شدن دانش آموزان با خانواده بوده که اهداف بلند مدتی را در خود جای داده است.


این مقام مسئول با اشاره به اینکه 93 در صد از مدارس استان تک نوبته شده اند، یادآور شد: مهرماه سال آینده همه مدارس استان تک شیفته می شوند.

 

وی در ادامه با اشاره به حضور مشاوران در هر مدرسه گفت: مشاوران بهترین سنگر برای هجمه های فرهنگی دشمنان هستند.

 

نظری در پایان با بیان اینکه نشست های چهره به چهره اثرگذاری بالایی را دارند، اذعان کرد: مشاوران باید دانش آموزان در معرض خطر را شناسایی کرده و در صدد حل مشکلات آنان باشند.


پایان پیام/ 

کد خبر 185307

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha