به گزارش خبرگزاری شبستان، احمدزاده ، برگزیده جایزه شهید حبیب حبیبغنیپور گفت: این جایزه به دلایل مختلف اعم از پایگاه آن و دیدگاهها و شرایط فکریاش از آسیبهای دولتی و خصوصی دور مانده است و بدون ادا و اطوار کارش را دنبال میکند.
وی تصریح کرد: همانطور که در اوایل انقلاب تلاش شد که مسجد از رخوت و سستی در آید و به محلی برای تولید اندیشه و فکر بدل شود، امروز نیز این چراغ به واسطه جایزه غنیپور روشن است.
وی ادبیات دفاع مقدس را محتوا محور و متعهد دانست و اضافه کرد: بسیاری شاید فراموش کردهاند که این ادبیات چه سابقه و پیشینهای دارد و اگر امروز پویا و زنده است به سبب خون شهیدانی است که از ارزشها دفاع کردند.
بنا به گزارش ستاد خبری جایزه شهید غنیپور ، احمدزاده تاکید کرد: ما باید این جشنوارهها را در شأن شهدا و افتخارات جنگ برپا کنیم و بدون توجه به گرفتن پول و سکه به دنبال ادبیات سالم و جدی باشیم و دچار آفتهای حاشیهای و کار خرابکن نشویم.
احمدزاده دید محتوایی به هنر و ادبیات را در جایزه غنیپور استثنا دانست و افزود: من به عنوان نویسنده آثارم را به هیچ جشنوارهای نمیفرستم، اما حاضرم با کمال میل کتابهایم را به جشنواره غنیپور ببرم تا در آنجا مورد بازخوانی دوستان قرار گیرد.
پایان پیام/
نظر شما