امین کمالوندی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه وبویراحمد در گفتگو با خبرنگار شبستان، یکی از اهداف تشکیل کانون های فرهنگی و هنری مساجد را تربیت نیروی متعهد و متخصص در حوزه های مختلف فرهنگی و هنری عنوان کرد.
کمالوندی افزود: باتوجه به کمبودی که در حوزه های فرهنگی و هنری برای تربیت این نیروها برای تولید اقلام فرهنگی و هنری در چهارچوبه درخواست های انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی احساس می شد، این کانون ها متولد شدند و مورد حمایت جدی دولت های مختلف قرار گرفتند.
وی بیان داشت: بنده اعتقاد دارم هیچ دولتی به اندازه دولت های نهم و دهم به مساجد توجه نداشته و این یک واقعیت است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه وبویراحمد گفت: بهرحال همه دولت ها به مساجد و فعالیت های آن نظر داشتند ولی به اندازه این دو دولت هیچ دولتی همکاری نداشته است.
کمالوندی عنوان کرد: جهشی که در طول این هفت سال از دولت نهم و دهم که در حوزه سخت افزاری و نرم افزاری مساجد اتفاق افتاد، نشان داد که پایگاه اصلی و فکر انقلاب اسلامی همین مساجد هستند که اگر تقویت شوند، بنیه انقلاب اسلامی یعنی ریشه های این درخت تنومند، استوارتر می شود.
وی یادآور شد: همه دستگاه های فرهنگی در زمینه های مختلف همکاری خوبی با مساجد دارند ولی در این میان نقش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این زمینه پررنگ تر از همه دستگاه ها به نظر می رسد.
این مسئول فرهنگی کهگیلویه وبویراحمد گفت: در بین بیش از 800 مسجد استان بیش از 350 کانون فرهنگی تشکیل شده که این کار نشان دهنده توجه ویژه دولت به مساجد و کانون های فرهنگی و هنری است.
کمالوندی ادامه داد: ارشاد اسلامی اعتماد هیئت های امنا، امامان جماعت، امامان جمعه را جلب کرده و از آنها خواستیم که با آغوش باز ما را بپذیرند و در این مکان ها کانون فرهنگی ایجاد کنیم.
وی خاطرنشان کرد: نگاه ما در دوران مدیریتی بنده به کانون های فرهنگی و هنری مساجد به عنوان نمایندگی هایی برای فرهنگ و ارشاد اسلامی در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته توجه ویژه به حمایت از کانون ها از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری و کمک های مالی بوده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه وبویراحمد گفت: ما به تناسب ظرفیت ذهنی، مالی و اجرایی اداره ارشاد سعی کردیم در کمک به پیشبرد اهداف کانون ها دخیل باشیم چون این حضور را جزو باورهای خود می دانستیم.
کمالوندی تصریح کرد: در این زمینه سال گذشته با همکاری استانداری و فرمانداری ها حدود 137 میلیون تومان در نیمه شعبان سال 90 تجهیزات اختصاص داده شد و تا پایان سال گذشته نیز 266 میلیون تومان هم اقلام بین کانون های روستاهای محروم توزیع شد.
وی با اشاره به اقلام توزیع شده در بین کانون های فرهنگی مساجد، گفت: اقلامی شامل سیستم صوتی، رایانه با تجهیزات کامل، میز، صندلی، قفسه کتاب، دوربین فیلمبرداری، چاپگر در بین کانون ها توزیع شد و امسال بنا داریم که20 کانون تخصصی را به صورت ویژه اقلامی که مورد نیاز دارند، کمک کنیم.
پایان پیام/
نظر شما