بیان دغدغه‌های حوزه دانش‌آموزی در محضر رهبر انقلاب

در حاشیه دیدار مقام معظم رهبری با 700 نفر از دانش‌آموزان در مصلی امام خمینی(ره) استان خراسان شمالی، دانش‌آموز نخبه و مقام اول المپیاد ریاضی کشور عضو به بیان دغدغه‌های حوزه دانش آموزی پرداخت.

به گزارش خبرگزاری شبستان: دانش‌آموز عضو اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان استان خراسان شمالی عنوان کرد:
 

در حاشیه دیدار مقام معظم رهبری با 700 نفر از دانش‌آموزان در مصلی امام خمینی(ره) استان خراسان شمالی، دانش‌آموز نخبه و مقام اول المپیاد ریاضی کشور عضو اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان به بیان دغدغه‌های حوزه دانش‌آموزی پرداخت.


به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دفتر مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان، سید مصطفی نجفیان خطاب به رهبر فرزانه انقلاب اظهار داشت: می‌دانیم مهم‌ترین خواسته حضرتعالی از جامعه جوان ایران اسلامی در سه کلمه«تحصیل، تهذیب و ورزش» خلاصه می‌شود که بی‌شک به جز توجه مؤثر مسئولین حوزه آموزش و پرورش این سه مهم محقق نخواهد شد.


وی در ادامه به تأثیرگذاری بیش از پیش رسانه‌ها بر دانش‌آموزان اشاره کرد و گفت: باید تلاش کرد اسوه‌هایی از میان دانش‌آموزان شهید برگزید و در معرفی آنان کوشید که به حول و قوه الهی کارهایی توسط بسیج دانش‌آموزی و اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان انجام شده است اما همتی بیش از پیش می‌طلبد زیرا این عزیزان همکلاسی‌های آسمانی ما در کلاس ولایت مداری و ایثاراند که معرف شاخص‌های معنوی و روحی نیز می‌باشند.


نجفیان ضمن بیان تلاش بر تحقق شعار مدرسه محوری، دانش‌آموز باوری و دانش‌آموز یاوری در نظام تعلیم و تربیت، پیشنهاداتی را در این زمینه تقدیم رهبر فرزانه انقلاب کرد که عبارتند از:


1-­ سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ویژگی‌هایی برای یک دانش‌آموز برمی‌شمرد و چگونگی تحقق این اوصاف را بیان می‌نماید اما تا چه میزان برای تجلی این اوصاف تلاش شده است سوالی است که در ذهن دانش‌آموزان و فرهنگیان با انگیزه باقیست اما باید در این مسیر قالب‌های مدیریتی در مدارس را جستجو کرد و بنگریم که دانش‌آموزان تا چه میزان در این بخش می‌توانند به ایفای نقش بپردازند تا بتوانیم از استعداد های موجود دانش آموزی بهره ببریم.


2- رسانه و خانواده 2 رکن اساسی و تأثیر گذار در پرورش ابعاد دانش آموزی است که این 2 نیز باید در بخش دانش آموز باوری برای پرورش مدیرانی برای فردا به سهم خود تلاش نمایند.


3- اما می توان از ظرفیت های موجود دانش آموزی در بخش خلاقیت کتب درسی بهره برد اما متأسفانه کتب موجود توانایی تجلی خلاقیت های دانش آموزی را ندارند که باید فکر اساسی کرد.


4- به کارگیری مشاوران دانش آموزی توسط شهرداران، فرمانداران، استانداران و سایر نهاد های فرهنگی هنری مذهبی مرتبط، اما باید توجه داشت که این نگاه حتی در آموزش و پرورش کم رنگ شده است.


وی با بیان اینکه دانش آموزان ما توانایی فعالیت به عنوان افسران جنگ نرم را دارند که باید زمینه هایی را برای این عزیزان فراهم نمود، بیان داشت: قدم اول حضور در خط مقدم جهاد علمی است و دیگر آنکه باید در این مسیر بصیرت خویش را افزایش داد که متولیان امر اعزام مبلغ به مدارس باید در رأس کار قرار گیرند زیرا می دانیم دانش آموزان ما آسیب پذیر ترین قشر در باران سهمگین تهاجم فرهنگی اند.


دانش‌آموز عضو اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان ادامه داد: گام بعدی در این مسیر تلاش برای حضور در فضای سایبری به عنوان دفاع مقدس امروز که از آن به نام مقابله با جنگ نرم و تهاجم فرهنگی یاد می شود، است که با برگزاری دوره های آموزشی توسط نهاد های دانش آموزی میسر می شود که در این راستا با فراهم آوردن زمینه تألیف مجدد کتابهای آمادگی دفاعی مدارس با محوریت جنگ نرم موفق تر عمل می نماییم.


نجفیان در پایان افزود: آن گاه که به چشم انداز 20 ساله ایران اسلامی می نگریم ، برتری ما در عرصه های مختلف را در 1404 در منطقه ارمغان می دهد که به حول و قوه الهی اکنون به سکو های هدف رسیده ایم که این نشان از سرعت بالای تولید علم در جمهوری اسلامی دارد که این جمله نبی رحمت (ص) : (( که اگر علم در ثریا آویخته باشد، مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت )) گواه آن است، اما نوجوانان و جوانان توجه داشته باشند که نباید مغرور شویم و هنوز تا پایان ، راه و فرصت زیادی باقیست ، اما محضر ملجأ و مرجع عالی مقام باید عرض نمایم که نه دانش آموزان نه دانشجویان و نه دانش پژوهان به این مقدار اکتفا نخواهد کرد و به عنوان سرباز فرمانبردار حضرتعالی تمام عزمشان را به کار خواهند گرفت و امید است با ظهور بزرگ معلم بشریت وصال ما به قله های کمال محقق گردد.

 

پایان پیام/

کد خبر 183711

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha