الگوهای ارتباطی نقش اساسی در تحکیم بنیان خانواده دارند

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاداسلامی واحدساری گفت:الگوهای ارتباطی نقش اساسی در تحکیم بنیان خانواده و مناسبات اجتماعی افراد ایفا می کنند بنابراین باید احیاء شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، رمضان حسن زاده، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، امروز (23 مهر) در نخستین همایش علمی روان شناسی ویژه اساتید و دانشجویان رشته روان شناسی دانشگاه پیام نور مرکز گرگان به مناسبت هفته بهداشت روان در سالن خلیج فارس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با موضوع مدیریت خانواده، گفت: خدشه دار شدن الگوهای ارتباطی موجب شده است تا اعضای خانواده از نظر روانی و عاطفی آسیب ببینند.


وی احساس تنهایی را یکی از پیامدهای منفی خدشه دار شدن الگوهای ارتباطی دانست و خاطرنشان کرد: بزرگترین درد مردم این است که به رغم داشتن امکانات رفاهی، همدم و هم صحبت ندارند.


به گفته وی، مادی گرایی، مهاجرت، مشکلات اقتصادی، گرفتاری های زندگی، ارتباطات فنی و تکنولوژیکی، جابجایی اهداف با ابزار و از همه مهمتر، روش های نامناسب برقراری ارتباط بین فردی، دلایل احساس تنهایی هستند.


حسن زاده تصریح کرد: کسانی که احساس تنهایی می کنند و یا دچار تنهایی شدند، رفتارهای انسانی کاملا مخدوش دارند و فاقد مهارت های زندگی و مناسبات اجتماعی هستند.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری با بیان اینکه شدیدترین نوع تنهایی در خانواده مشاهده می شود، تاکید کرد: صحبت کردن، در کنار هم بودن و با هم غذا خوردن به معنای عشق و علاقه اعضای خانواده به یکدیگر است و برای رهایی از تنهایی باید اینگونه روابط تقویت شوند.


حسن زاده ادامه داد: اعضای خانواده دلبسته و وابسته به یکدیگر هستند و با هویت و نیاز مشترک در کنار یکدیگر قرار گرفته اند، بنابراین برای رهایی از مشکلات و تقویت روابط، باید به درک مشترک از یکدیگر برسند.


وی اضافه کرد: تنها پروردگار عالم بدون خطاست و همه انسان ها دچار خطا می شوند، بنابراین یکی از قواعد زندگی سالم این است که اعضای خانواده اشتباهات خود را بپذیرند.


گفتنی است، این همایش با همکاری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی و دانشگاه پیام نور مرکز گرگان و انجمن علمی روان شناسی این دانشگاه برگزار شد و اساتید دانشگاه های جامع گلستان و آزاد اسلامی واحد ساری نیز سخنرانی کردند.


پایان پیام/
 

کد خبر 183269

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha