انجام 3 هزار و 952 مورد بازرسی از اصناف درمیان

فرماندار درمیان گفت: در 6 ماهه نخست سال جاری سه هزار و 952 مورد بارزسی از اصناف شهرستان انجام شد.

 به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، رجبعلی براتی، فرماندار درمیان، در نشست ستاد تنظیم بازار شهرستان درمیان اظهار کرد: در نتیجه بازرسی های انجام شده، 44پرونده تخلف به ارزش 290میلیون و  858هزار و 317 ریال برای واحدهای متخلف تشکیل شد.


وی با بیان اینکه در حال حاضر 876 واحد صنفی در شهرستان درمیان فعالیت دارند، گفت: در 6 ماهه نخست سال جاری 69 مورد پروانه کسب برای اصناف شهرستان صادر شده است.


وی از جذب و توزیع قریب به 95 تن مرغ منجمد، گوشت قرمز و برنج به منظور تنظیم بازار در نیمه نخست امسال در سطح شهرستان خبر داد و افزود: طی این مدت 10 نانوایی متخلف شناسایی شدند که برای آنها پرونده‌هایی به ارزش 20 میلیون و 699 هزار و 500 ریال تشکیل شده است.


فرماندار درمیان با اشاره به کسب رتبه نخست این شهرستان در زمینه تولید گوشت سفید در استان تصریح کرد: در نیمه نخست سال جاری پنج  هزار و 400 تن گوشت در شهرستان درمیان تولید شده که 900 تن آن گوشت قرمز است.


براتی با اشاره به رهاسازی 28 هزار قطعه ماهی سردآبی و گرم‌آبی در 22 استخر پرورش ماهی شهرستان، گفت: پیش بینی می شود در سال جاری 38 تن گوشت ماهی در شهرستان تولید شود.


وی با بیان اینکه در راستای اجرای مرحله اول طرح شبنم 35 واحد صنفی در شهرستان شناسایی شدند، تصریح کرد: کالاهایی ارائه شده توسط این صنوف به بازار شهرستان مشمول این طرح قرار گرفته که باید توسط واحدهای صنفی برای دریافت کد و برچسب شبنم اظهار شوند.


رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خراسان جنوبی نیز گفت: در حال حاضر 19 هزار واحد صنفی در استان خراسان جنوبی فعالیت دارند.


علیرضا جمیع اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون 42 هزار بازدید از واحدهای صنفی استان بعمل آمده که 700 واحد متخلف شناسایی و برای آنها پرونده هایی به ارزش 9 میلیارد ریال تشکیل شده است.


وی با اشاره به ذخیره 30 هزار تن گندم در سیلوهای استان افزود: امسال یک هزار و 500 تن گندم از کشاورزان استان خریداری شده است.


رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قیمت‌گذاری کالاها را در سه گروه کالایی عنوان کرد و گفت: قیمت کالاهای گروه نخست توسط دولت تعیین می‌شود.


به گزارش روابط عمومی فرمانداری درمیان، جمیع با بیان اینکه برای قیمت‌گذاری گروه دوم ابتدا توسط انجمن‌های مربوطه قیمت پیشنهادی ارائه شده و سپس از طریق سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان قیمت نهایی مصوب و اعلام می‌شود، گفت: قیمت‌گذاری گروه سوم کالاها از قبیل کالاهای خدماتی توسط کمیسیون‌های نرخ‌گذاری استانی انجام می‌شود.


وی بهبود فضای کسب و کار، استمهال بدهی واحدهای تولیدی، تامین سرمایه در گردش، مصرف کالاهای تولیدی استان توسط دستگاههای اجرایی استان، تشکیل کارگروه صیانت از تولید، تشکیل ستاد تسهیل امور واحدهای تولیدی و شهرک های صنعتی برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی و اعطای تسهیلات برای بازسازی و نوسازی ساختار صنایع استان را از مهمترین برنامه های سازمان صنعت، معدن و تجارت استان به منظور حمایت از تولید داخلی در سال جاری برشمرد.


پایان پیام/
 

کد خبر 183208

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha