به گزارش خبرگزاری شبستان از تهران، حسین فراتی، رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی شهرستان ری، در جمع خبرنگاران، سطح زیر کشت گندم در این شهرستان را 11 هزار و 850 هکتار ذکر کرد.
وی با اشاره به افزایش هشت درصدی تولید جو در این منطقه، افزود: در سال زراعی جاری از سطح هشت هزار و 830 هکتار بیش از 36 هزار و 200 تن جو برداشت شد.
وی در خصوص سایر تولیدات این شهرستان در سال زراعی جاری نیز گفت: 443 هزار تن ذرت علوفه ای از هشت هزار و 750 هکتار، 64 هزار تن یونجه از چهار هزار و صد هکتار، 23 هزار تن سبزی و صیفی از سه هزار و 500 هکتار، 32 تن پنبه از 10 هکتار، سه هزار تن سایر محصولات شامل گوجه، خیار، بادمجان از سطح یک هزار و 350 هکتار و تولید یک هزار تن محصولات جالیزی و حبوبات از سطح یک هزار هکتار از تولیدات بخش زراعی این شهرستان است.
فراتی در خصوص تولیدات محصولات باغی شهرستان ری نیز اظهار داشت: 28 تن پسته از سطح 325 هکتار، 60 تن زیتون از 317 هکتار، دو هزار و 182 تن انواع انار، انگور، خرمالو، گردو و انجیر از 114 هکتار و 760 تن سبزی و صیفی گلخانه ای از پنج هکتار تولید شده است.
وی در خصوص فعالیت های این اداره در بخش حفظ نباتات، خاطر نشان کرد: فعالیت در زمینه تولید محصول سالم در فضاهای گلخانه و باز، برگزاری کلاس های آموزشی تخصصی مبارزه با آفات، بیماریها، علف های هرز و سایر عوامل خسارت زا، برگزاری کلاس های آموزشی مصرف کودهای بیولوژیک و ریزمغذی ها به عنوان جایگزین کودهای شیمیایی پرمصرف ماکرو در راستای حفظ سلامت و بهداشت مصرف کنندگان و کاهش آلودگی خاک های زراعی و برگزاری دوره های آموزشی کاربرد مواد بیولوژیک به منظور جایگزینی سموم حشره کش و قارچ ها از جمله فعالیت های این اداره در بخش حفظ نباتات بود.
رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی شهرستان ری خاطر نشان کرد: نظارت بر خرید تضمینی گندم با همکاری شرکت بازرگانی دولتی ایران، نظارت بر خرید تضمینی جو با همکاری سازمان تعاون روستایی، نظارت بر قرنطینه نهال، محصولات کشاورزی و نظارت بر فروشندگان مجاز سموم و جلوگیری از فعالیت فروشندگان غیر مجاز از دیگر فعالیت های این اداره است.
وی در خصوص فعالیت های باغبانی اداره جهاد کشاورزی شهرستان ری نیز اظهار داشت: توزیع نهال های یارانه ای شناسنامه دار، نظارت فنی بر کاشت، داشت و برداشت محصولات باغی، اجرای طرح های اصلاح و احیاء باغات میوه، هرس و تغذیه باغات پسته، انگور و زیتون، اصلاح سامانه آبیاری و کاشت باغات میوه و اعطای تسهیلات فنی و اعتباری با بهره پایین برای احداث باغ میوه از دیگر طرح ها و اقدامات این داره بود.
مجموع اراضی قابل کشت شهرستان ری نزدیک 70 هزار هکتار است که در حال حاضر به دلیل محدودیت استفاده از منابع آبی 38 هزار هکتار از اراضی تحت کشت قرار دارد.
پایان پیام/
نظر شما