پس از موفقیت های خیره کننده کاروان جانبازان و معلولان ایران در پارا لمپیک 2012 لندن گمانه های مختلفی در مورد دلایل قرار گرفتن ایران در رتبه بی سابقه یازدهم در جدول مدال های این مسابقات مطرح شدند.
به گزارش خبرگزاری شبستان،حدود یک ماه پس از پایان رقابت های پارا لمپیک 2012 لندن محمود خسروی وفا پرده از راز موفقیت پارالمپیکی ها بر می دارد.
رییس کمیته پارالمپیک ضمن تشکر از کار تیمی انجام شده همکاران فنی و تدارکاتی در ستاد و تیم های ورزشی، با اشاره بر انجام منظم مانیتورینگ ورزشکاران تاکید می کند: یکی از راهبردهای موفق و موثر ما در دو سال منتهی به بازی های لندن، انجام منظم ونظارت دقیق مانیتورینگ ورزشکاران بود؛ آنها خودشان می دانستند در هر ماه کجای برنامه قرار دارند و بر اساس آن ضمن ارزیابی واقع گرایانه از میزان توفیقات خود در طول برنامه مطلع می شدند.
رییس کمیته پارالمپیک افزود: یکی دیگر از عوامل موفقیت در پارالمپیک لندن را می توان پرداخت به موقع، حقوق و پاداش های ورزشکاران از دوسال پیش ذکر کرد به طوری که حقوق ورزشکاران به موقع اول هر ماه به دور از اتلاف وقت و به صورت الکترونیکی به حسابشان واریزمی شد.
وی گفت: بررسی مانیتورینگ ورزشکاران در طول دوران آماده سازی، نوید بخش قهرمانی بود که به شکر خدا به حقیقت پیوست و تنها در جودو و والیبال نشسته پیش بینی ما محقق نشد گر چه کسب مدال نقره والیبال نشسته نیز بسیار با ارزش است.
خسروی وفا افزود: باید با بررسی دلایل موفقیت و شکست، تلاش های خود را برای افتخار آفرینی بیشتر در بازی های پارالمپیک ریودوژانیرو 2016 آغاز کنیم واز این که کاروان دلوار موجب شادی مردم عزیز را فراهم ساخت خداوند را سپاسگزاریم .
کاروان 79 نفره پارالمپیک کشورمان، در پایان چهاردهمین دوره بازی های تابستانی پارالمپیک لندن با 10 مدال طلا، 7 نقره و 7 برنز در رتبه یازدهم جدول مدال ها قرار گرفتکاروان 79 نفره پارالمپیک کشورمان، در پایان چهاردهمین دوره بازی های تابستانی پارالمپیک لندن با 10 مدال طلا، 7 نقره و 7 برنز در رتبه یازدهم جدول مدال ها قرار گرفت.
کاروان ورزشی رییس علی دلواری با قرار گرفتن در رتبه یازدهم جدول کلی مدالهای پارالمپیک، بهترین نتیجه را از زمان اولین حضور در پارالمپیک در سال 1988 (1367) به دست آورد.
ایران در پارالمپیک پکن با 5 طلا، 6 نقره و 3 برنز در رده بیست و دوم قرار گرفته بود.
بهترین جایگاه ایران در بهترین دوره های پارالمپیک
دکتر سید امیر حسینی ،رئیس سابق آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک نظارت مستمر بر فرد فرد ورزشکاران اعزامی یا مانیتورینگ را عامل اصلی رشد کاروان کشورمان در پارا لمپیک 2012 می داند وبا تاکید بر اهمیت نقش مانیتورینگ ورزشکاران می گوید: کنترل و نظارت ورزشکاران در طول دوره آماده سازی و چگونگی انتقال آن ها به اوج عملکرد، علاوه بر ارتقاء قابلیت های جسمانی و افزایش انگیزش روحی و روانی؛ به توانمندی آنان کمک قابل توجهی می کند که در این دوره به خوبی از سوی کمیته ملی پارالمپیک مورد توجه قرار گرفت و از عوامل اصلی موفقیت ورزشکاران ایرانی در این دوره از بازی ها می تواند به شمار آید.
وی که در حال حاضر دبیرکل فدراسیون بین المللی ورزش های زورخانه ای است در دیدار با محمود خسروی وفا و امیر ماندگار فرد رییس و دبیرکل کمیته ملی پارالمپیک کشورمان موفقیت چشم گیر ورزشکاران را در بازی های پارالمپیک لندن و کسب جایگاه یازدهم در بین 160 کشور شرکت کننده در این دوره از بازی ها را تبریک گفت و همچنین از تلاش های مربیان، ورزشکاران، مدیران و به ویژه اعضای ستاد تدارکاتی بازی های پارالمپیک تقدیر و تشکر کرد.
حسینی افزود: نمایش موفقیت ورزشکاران و پخش مستقیم رویدادها در طول بازی های المپیک و پارالیمپیک، موجب تمرکز رسانه ها و افکار عمومی کشور به افتخار آفرینی ورزشکاران شد و در ایجاد شور و شعف و نشاط وغرور ملی مردم بسیار موثر بود.
عضو هیات رییسه فدراسیون جهانی ورزش های ویلچری (IWAS) گفت: بازی های لندن از نظر برنامه ریزی، سازماندهی و اجرا از بهترین دوره های بازی های پارالمپک بود. این بازی ها برای نسل جدید الهام بخش شد.
وی با بیان این که: استقبال گسترده مردم شهرهای مختلف از قهرمانان پارالمپیک خاطره انگیز و با شکوه بود افزود: توانمندی ورزشکاران ما نه فقط برای جامعه ایرانی بلکه برای جامعه جهانی، الهام بخش شعار «همت و لذت بردن از تلاش وکوشش بدون محدودیت» جنبش پارالمپیک است و ورزشکاران نشان دادند "هیچ چیزی غیر ممکن نیست" .
پایان پیام/
رییس کمیته پارالمپیک می گوید یکی از راهبردهای موفق و موثر ما در دو سال منتهی به بازی های لندن، انجام منظم ونظارت دقیق مانیتورینگ ورزشکاران بود
کد خبر 182832
نظر شما